Geçen yıl kripto para haber, analiz, ansikloperi sitesi kurmuştum. Yani siteyi hazırladım ama yayına almaya fırsatım olmadı öylece kalmıştı.
Site hazır optimize edilmiştir. Bazı özellikleri;
Gece güzdüz modu, AMP desteği, sitenin alt kısmında şerit şeklinde kripto para fiyatları, bitcoin vb. tüm para biriminin grafikleri, siteye içerik girdiğinizde otomatik Telegram kanalı sayesinde ziyaretçilerinize bildirim gitmesi, üyelerin analiz ve içerik ekleyip karşılığında coin kazanacağı bir sistem (ödemeler manuel yapılır.), Onesignal tarayıcı bildirimleri, Coinmarketcap gibi kripto paraların yer aldığı fiyat listeleri... liste uzuyor gidiyor.
En önemlisi içerik sayfasında aşağı kaydırdıkça önceki haberler vs. otomatik yükleniyor. Ufak tefek düzenlemelerle içerik girmeye hazır halde diyebilirim.
Yeterli vaktim olmadığı için içerik girip yayına alamadım siteyi. Özenerek yaptığım için hazır içerikler de satın almak istemedim. Kısacası öylece kaldı. Güzel bir tasarımı var ve istenildiği gibi özelleştirilebilir.
API ile yabancı bir exchange sitesinden kripto para takası yapılabiliyor. Her takasta size belli bir komisyon geliyor.
Yakın zamanda satmayı düşünüyorum. Alan arkadaşa da Discourse gibi harika bir forum sitesi kurmayı hediye ederek siteyi teslim edebilirim. Rakip kripto para sitelerine oranla pek çok üstünlüğü var.