Merhabalar, kendi yazdığım yazıları paylaşabileceğim bir blog açmak istiyorum. Wordpress kurmayı planlıyorum. Yazılarım daha çok düşüncelerimden oluşan şeyler. Örneğin neden monoton yaşıyoruz ya da monoton yaşamak nelere yol açar gibi. Biraz araştırma ve birazda ilgimi çeken konular hakkındaki yorumlarımı içerecek. Yalnız kendime domain bulamadım. Öncelikle anonim kalmak istiyorum. Domain önerisi olarak site de herkes pm yoluyla haberleşiyor anladığım kadarıyla :) Mesela aklıma ötenazi.com geldi ama alınmış. Toplumun dikkatini çekebilecek bir şey istiyorum. Mesela ötenazi kelimesi biliyorsunuz ki insanın kendi rızası ile hayatına son verilmesidir. Tabi ağır hasta olduğu ve acılar içinde kalırken tedavisi olmadığı durumlarda uygulanan bir metot. Yani ölümle de bağlantılı kişinin iradesi ile ve çaresizlik ve acı ile de bağlantılı bir kelime olduğu için çok hoşuma gitmişti açıkçası. Directnic ten bir yıllık alacağım. Kavramsal bir domain arıyorum :) Bu arada farkettinmi.com boşta isteyen alabilir.

Birde forumda gezerken gizlilik politikası gibi yorumlara denk geldim. Bu zorunlu mu? Yani olup olmaması neyi değiştiriyor? Olmasını mı öneriyorsunuz? Ne yapmam lazım bu konuda bilmiyorum.

Tema olarakta elemantor eklentisini kurup benim kendim yapmam önerildi ama sizde bunu tavsiye eder misiniz? Yoksa hazır wp teması mı kullanmalıyım?

Edit: Daha önce umutcatisi.org sitesini amcam için kurdum ama içerik vermediği için öyle kaldı. hatta ilk kurduğumdan isimtescilden hazır wp hosting paketi almıştım. sonra siteyi hackleyip bütün sayfayı yok ettiklerinde sunucuyu çocukluk arkadaşıma kurdurdum ben temasını yükledim öyle kaldı. Kendi başıma açtığımda nasıl açık bırakmadan kurabilirim mesela bu ince ayarlar internette doğru kelimeleri bilmeden bulması zor konular. Beni daha önce açılmış konulara da yönlendirebilirsiniz. Çok teşekkür ederim şimdiden.