Kakarotto adlı üyeden alıntı

Evet, zaten Ubuntu kurduktan sonra bir daha Windows kurmamıştım.
Linux her bakımdan kendine bağlıyor insanı. :)


Windows gibi sürekli sorun çıkaran bir işletim sistemi daha görmedim. Bilgisayarımdaki Windows'u bir kaç gün kullanamadım. Sebep? 1-2 program çalıştırıyorum. Sistem inanılmaz derecede kasmaya çalışıyor. Kullanılamayacak derecede yani. Windows güncelleme yapacak diye 3 saat bekledim. Sanki bytelarla filan indiriyor güncellemeleri. 3 saat sonunda dayanamayıp bastım resete. Kaç kez reset attığımı bilmiyorum.

Program ekle kaldırdan yazılım kaldırıp sistemi rahatlatayım diyorum ama kaldırma esnasında kitleniyor. Linux Mint'i açıp Windows'taki silmek istediğim dosyaları sildim. Windows'u açtığımda sorunlar düzelmiş ve çalışır vaziyetteydi. Linux olmasaydı mecbur format atacaktım. Windows'taki sorunlarımı Linux kullanarak çözmeye başladım artık. Sırf bunun için bile insanlar Linux kullanmalı diye düşünüyorum. Başın sıkıştığında hızır gibi yetişiyor.

Windows'u kötülemek istemiyorum ama yaşanılan problemler ortada.

[SIZE=1]---------- Mesaj eklendi: 22:16 ----------[/SIZE]

MstDrsn adlı üyeden alıntı

Kimsenin Pardustan bahsettiği yok. :D


Pardus'un affedersin biraz içine ettiler. :D Benim tek umudum Pardus Anka. Gönül isterdi ki Pardus daha popüler olsun ve insanlara önerelim. Şu haliyle kimseye önermem.