wpuzman evet hocam en güzeli panelsiz özel tema fakat aylık güncelleme alacak mı? Her wordpress güncellemesinde uyum için güncelleme gelecek mi? Güvenlik açıkları sürekli kapanacak mı? Performans ve özellik bakımından sürekli kendini geliştirecek mi? PHP SEO w3 html vb güncellemelerine sürekli ayak uyduracak mı? Sürekli güncel kalması gerekiyor tabiiki bunlar da ayrı ücret. En iyisi bütün büyük şirketlerin, firmaların yaptığı gibi devamlı olarak web yazılım/tasarım ekibi çalıştırmak. Tabi büyük bir projede büyük bir yatırımda anca. Ben en düşük bütçeden hatta ücretsiz bir çözüm arıyorum. Wordpress çekirdek temaları ne kadar şişirilmiş olabilir ki.
@gfo ihtimaller üzerinden konuşacaksak kendi hosting firmamızı kurup sitemizi orada barındırmak daha mantıklı. Hem gelir sağlarız hem en iyi sunucuları kullanırız değil mi? Konuda dikkat ettiyseniz bütçesiz en tasarruflu hatta ücretsiz bir çözüm aramaya çalışıyorum. Bir beyin fırtınası olsun diye konu açtım. Bütçe lazım şeklinde binlerce fikir olusturabiliriz zaten. Soru en tasarruflu seçenekte en verimli sonucu alabilmek.
Büyük bir bütçe olsa bile ben israfa karşıyım. Donmuyor, kasmıyor diye bütün gereksiz şeyleri doldurmaya lüzum var mı? Yine sade hafif olsun bu sefer öncekine nazaran daha çok trafik taşıyacak belki. Yani param olsa neden baştan savma iş yapayım? Kaliteli sunucu alıp hantal temaları kullanayım ki? Ona verilecek bütçeyle özel tema yaptırılır. Düşük hosting paketlerinde büyüme beklenir. Orada bile verimli çalışır.