Room01
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gıda teknolojisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cümleten Selamun Aleyküm abilerim ablalarım kardeşlerim 25 yaşındayım ben ileri düzey panik atak anksiyete ve obsesif hastasıyım. Bugün psikiyatriye gittim derdimi az buçuk anlattım anlatamadım derken 2 adet ilaç yazdı. Aşırı zayıf olduğum için beni önce dahliyeye yönlendirip kan verdim test yaptırdım. Allaha çok şükür temiz çıktı kilo kaybım ws tamamen psikolojik. Ben aşırı takıntılı insan oldum lambaları defelarca açıp kapatan bardağı defelarca masadan alıp tekrar katma gibi her türlü anormallikleri sergiliyorum. Bunların yanı sıra aşırı tedirginlik korku yaşıyorum boğazıma ufacık gıcık gelse tüm gün boyunca kafama takar oldum. Ara ara ataklar krizler geçiriyorum nefes almakta zorluk çekiyorum. Ama şu bir gerçekki aslında hiç birşeyim yok elimde olmadan saçma saçma şeyler yapıyorum. Her neyse lafı uzatmayalım ben bugün 2 adet ilaç aldım birisi paxil, diğeri rexapin doktor bu ılaçları yazarken uyuşukluk felan olur korkma dedi bu defa ben ona bile kafayı taktım içmeye ceserat edemiyorum çünkü panik yaparım sendromuna giriyorum. Eve geldim şuan bile 2 ilacı sağda solda araştırıyorum nasıl olacak nasıl etki yapacak şeklinde bunları yaptıkça ilaçları kullanasım gelmiyor. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar çaresiz kaldım :norespond: Yazım hatalarım olmuş olabilir lütfen kusura bakmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Doktora güvenmeyeceksen kime güveneceksin. En sağlam yerden almışsın çözümü, burda armana gerek yok.
İlaçlarını kullan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sağlık konusunda "kimseden" fikir almayın. Asla yapmayın. Gidin doktora, çözümünü söylesin. Çözümü olmayan hastalık neredeyse yok gibi. Paranız varsa ölümsüz bile sayılırsınız (bkz. İbrahim Tatlıses)
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı sorun bende de var içine kapanık suskun dışarı cıkamıyorum. Yıldız tilbenin bir sözü var "YANLIZKEN ÇOK KALABALIĞIM, HİÇ KİMSE YOKMUŞ GİBİ" yanı dışarı çıkınca başın dönüyor insan sayısından dolayı. Doktor bana ilaç yazdı kulandım kafa 1 miliyon oldu tabi rahat rahat cıkıyordum bitti aynı şey oldu çünkü doktora gitmedim. Bizim halimiz ne olacak 🤔 🤔
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam öncelikle geçmiş olsun.
İlaçların herhangi olumsuz bir tarafı yok. Uyuşukluk, mayışma dediği olay, Yaptıgın iş ile ilgili olarak sana sorun teşkil etmiyorsa önemli birşeydeğildir. ( Yaptığın iş çok dikkat gerektiren birşeyse ilaç kullanırken o işi yapmaman daha iyi olur).
İlaçlar çok azda olsa reflekslerini yavaşlatabileceğinden ilaçları içtikten sonra ki 1-2 içinde araç falan kullanma. Zaten bu söylediklerimi ilk 2-3 gün yaşarsınız. Sonra vücut alışır.
ilaçlarınızı kullanın. Çıkın temiz hava alın. Oda da pc ye veya telefona gömülmeyin. Geçmiş olsun tekrardan..
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Maalesef 5 vakit namaz kılan ya da dini öğrenebileceğin birisi değilim. Bu konuda sadece cumadan cumaya kılmaya giden birisiyim. Fakat anladığım kadarıyla sende ölüm korkusu yüksek. Bunun için kendini dine yöneltmeni öneriyorum.
Eğer anladığım şeyde haklıysam ölüm korkusu hissediyorsan bunu ancak inançla yenebileceğini düşünüyorum. Bu tür şeylerin çözümünü burada bulacağını pek sanmıyorum. Sana o ilaçları kesinlikle içmen gerekiyor dersek içecek misin ? Eğer bunu yapacaksan kesinlikle o ilaçları kullanmalısın.
Daha kötüsü ne olabilir ki ? Bu soruyu 1 sefer kendine sor ve bir daha sorma; İÇ.
2 kişi bu mesajı beğendi.