lostyazilim
tr.link

İngiltere Adsense ve Payoneer

15 Mesajlar 3.997 Okunma
lstbozum
tr.link

sevdabirates sevdabirates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 150 / 55
  • Ticaret 1, (%100)
Ingiltere adsense ı almanizda ki sebep nedir?
1- tbm oranı mi? Türkiye adsense ı ile Ingiltere adsense arasında tam acısından fark yok ziyaretçilerin girdiği ülke ve cookie leri önemli
2- vergi vermemek mi? Şirket kurmamak için?

Bilgi verirseniz sevinirim. Zira benim de gerçekleştireceğim projelerim olacak. Teşekkürler

wmaraci
reklam

AllyBey AllyBey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 60 / 116
  • Ticaret 0, (%0)
tbmye hiçbir katkısı yok. Türkiyede ne kazanıyosan onu döviz kuruna göre çeviriyo sana oranın parasını veriyor. Uzun zamandır İngiltere adsensesi kullanıyorum kârdan çok zararı var. Atıyorum 1000 sterlin kazandın, garanti bankasına para çekeceksin, bankaların döviz alışı çok düşük ve payoner komisyonu var.. O gün sterlin 7tl ise sana 7000tl geleceği yerine gününe göre 6500,6600 tl geliyor belki daha az belki biraz daha çok. Vergi konusunda avantajı olabilir orası ayrı. Payoner kart alayım döviz olarak çekeyim desen o daha zarar.
sevdabirates

kişi bu mesajı beğendi.

berkaypasa58 berkaypasa58 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 9 / 48
  • Ticaret 3, (%100)
Öncelikle konu sahibine cevap vereyim 2 3 gün için yatar ama hafta sonu olduğu için pazartesi yatar büyük ihtimal. Payoneer ile ilgili diğer sorulara cevap vereyim. Almanya amerika ve ingiltere banka hesapları açabiliyorsunuz. GPB ingilteredir.

sevdabirates sevdabirates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 150 / 55
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam bi avantajı yoksa neden böyle bir yöntem yapıyorsunuz? Vergi vermemek için mi? Buradan gelen para vergiden muaf mi oluyor vergi idaresi sorusturamiyor mu detaylı bilgi rica ederim..

AllyBey adlı üyeden alıntı

tbmye hiçbir katkısı yok. Türkiyede ne kazanıyosan onu döviz kuruna göre çeviriyo sana oranın parasını veriyor. Uzun zamandır İngiltere adsensesi kullanıyorum kârdan çok zararı var. Atıyorum 1000 sterlin kazandın, garanti bankasına para çekeceksin, bankaların döviz alışı çok düşük ve payoner komisyonu var.. O gün sterlin 7tl ise sana 7000tl geleceği yerine gününe göre 6500,6600 tl geliyor belki daha az belki biraz daha çok. Vergi konusunda avantajı olabilir orası ayrı. Payoner kart alayım döviz olarak çekeyim desen o daha zarar.

wmaraci
wmaraci

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Adsenseyi payonere degilde transferwise hesabina baglayin daha cok avantajiniz olur fazla para kayibi olmuyor. Transferwise doviz bozumlarinda yukseklten parayi bozarak hesaba gonderme yapiyor payonerden daha avantajli. Resimli anlatimi icin makaleyi okuyunuz https://www.flatcast.fr/temaindex-adsense-hesabini-transferwise-hesabina-baglama.html

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al