-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ingiltere adsense ı almanizda ki sebep nedir?
1- tbm oranı mi? Türkiye adsense ı ile Ingiltere adsense arasında tam acısından fark yok ziyaretçilerin girdiği ülke ve cookie leri önemli
2- vergi vermemek mi? Şirket kurmamak için?
Bilgi verirseniz sevinirim. Zira benim de gerçekleştireceğim projelerim olacak. Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tbmye hiçbir katkısı yok. Türkiyede ne kazanıyosan onu döviz kuruna göre çeviriyo sana oranın parasını veriyor. Uzun zamandır İngiltere adsensesi kullanıyorum kârdan çok zararı var. Atıyorum 1000 sterlin kazandın, garanti bankasına para çekeceksin, bankaların döviz alışı çok düşük ve payoner komisyonu var.. O gün sterlin 7tl ise sana 7000tl geleceği yerine gününe göre 6500,6600 tl geliyor belki daha az belki biraz daha çok. Vergi konusunda avantajı olabilir orası ayrı. Payoner kart alayım döviz olarak çekeyim desen o daha zarar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle konu sahibine cevap vereyim 2 3 gün için yatar ama hafta sonu olduğu için pazartesi yatar büyük ihtimal. Payoneer ile ilgili diğer sorulara cevap vereyim. Almanya amerika ve ingiltere banka hesapları açabiliyorsunuz. GPB ingilteredir.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsenseyi payonere degilde transferwise hesabina baglayin daha cok avantajiniz olur fazla para kayibi olmuyor. Transferwise doviz bozumlarinda yukseklten parayi bozarak hesaba gonderme yapiyor payonerden daha avantajli. Resimli anlatimi icin makaleyi okuyunuz
https://www.flatcast.fr/temaindex-adsense-hesabini-transferwise-hesabina-baglama.html
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------