Merhabalar hocam burada hastalığınızın ne olduğu önemli.Sizin yada bir başkasının hayatını tehdit etmediği sürece kolay kolay bir yere götüremezler yani sizde sosyal fobi var diyelim vay sen nasıl böyle olursun diye yatıramazlar ama süreç intihara doğru götüren ileri seviye bir depresyon ve anksiyete de yatırabilirler.Yine mesela panik atak da yatıramazlar ancak öfke sorununa veya belli dönemlerde ataklarla birilerine saldırtan durumlarda yatırabilirler.

Gerçeklik algısını tamamen yitirmiş yada dönem dönem kopmalar yaşayan insanlarda da yine bir zararları olmasa dahi kontrol altında tutmak için bu mümkün.
Ayrıca bundan utanç duymayın ve biri sorduğunda da söyleyin kendinizi eksik yada kusurlu hissetmeyin çünkü öyle değilsiniz.Hatta fazlanız var bile diyebilirim uzun süreli böyle dertleri çekebilmek her baba yiğitin harcı değildir siz bunu başarıyorsunuz böyle de devam edin.

Çok geçmiş olsun tabi benim söylemem manasız sonuçta bu derdi çeken sizsiniz ama kesinlikle tedaviyi aksatmayın ancak tedaviye de bağlı kalmayın moral ve maneviyat her zaman etkilidir iyi olmanız dileği ile.