-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ççç
-
-
Ad Soyad
m** k**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazılarınızda more kullanmayın sanırım bu temada otomatik olarak yazıyı kesiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
temanın index.php dosyasında width="150" height="150" yazan yeri bulup 150 yazan yerlere 120 yazın. kaydettikten sonra düzelmişse problem yok, düzelmemişse o değerlerle oynama yaparak resmin boyutunu küçültebilirsiniz.
mavice.net
battey
BatuhanAtes.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
@ufonomen Sorduğum soruya alakalı bir yanıt değeldi gibi geldi :D :D Ya devamını oku kullanmadan olurmu? :D
@dokuzharf Ya ama benim yazım daha da kısa oluyor diyelim sonra o resim alttaki çizgiye giriyor ve çok kötü bir hal alıyor :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ana sayfada yazıyı uzun tutacaksın o zaman.
Yazıdaki karakter sınırlaması için Limit Post Act... eklentisi mi kullanıyorsun ? Karakter sayısını fazlalaştır gitsin madem:)
mavice.net
battey
BatuhanAtes.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
@dokuzharf Öyle bir eklenti kullanmıyorum.. Yazıları uzun tutmak da çok uğraştırıcı olacak çünkü 30'u geçik yazı var sitemde hepsini uzatayım derken malesef çok uzun sürecek :( Ve daha sonra bu temadan sıkıldığım anda yeni bir temaya geçeceğim ki o temanın özellikleri de benim şuanki istediğim gibi olursa bu seferde ana sayfadaki yazılar çok uzun gözükecek tekrar onu ayarla.. Uzun sürecek. Genellikle böyle yane bunun gibi temalar pek yok. Bunun gibi yok derken bu sorun yok anlamında.. : ) Yardım edecek birisi olsa çok iyi olacaktır..