Arkadaşını en iyi onunla iş yaparken tanıyorsun. Cocukluk arkadasim internetten anlamaz pcsine format bile atamazdi. Ben hep bir seyler yapmasi icin gaz verirdim bos durma bir seyler uret tembellik yapma vs.. gibi. Bir gün benden sosyal medya hesaplarimdan birini istedi kasayim bir yerlere getireyim dedi. Neyse verdim fakat o hesap benim siteme bagli bir hesapti dedim benden habersiz kafana göre iş yapma o hesap siteye bagli. Sadece isi ogrenmek icin hesabi gelistir kendine site vs.. kurmak istersen ben sana her turlu yardimci olurum ancak bu hesap bana lazim dedim.

Aradan 1 hafta gecti bir gün hesaba bir girdim hesap beni attı :) sifre degismis mail degismis hesabı benim sitemin konseptinde bana rakip bir hesaba donusturmus. Şoke girdim resmen. Hayır bir halt yapacağından da değil fakat böyle bir kazık atması beni cok sasirtti ve uzdu. Kendisiyle iletisime gectim hani senden habersiz bir sey yapmam vs.. diyordun ne oldu falan bana ne olacak abartıyorsun bence demesin mi ? :)

O gün 13 14 senelik arkadaşlığımızı bitirdim. 3 4 gün sert bir üslupla yazınca sonunda hesabi da geri aldım. Simdilerde kendine bir hesap kurmus benden 1e1 içerik çalarak bir seyler yapmaya calisiyor :) bir halt yapamiyor orasi ayri

Benim kazandigim para aldigim seyler falan kendisine dert olmus anlasilan. Icten ice bir kiskanclik kin beslemis bana. Ben en cok gercek yuzunu gordugume sevindim. Insanlar cok aciz varliklar. Bana gelse para kazanmak istiyorum yardim et bir konsept belirliyeyim falan gibisinden konussa inanın her türlü yardim ederdim. Fakat kendisi arkadasligimizi bitirip benden aynen icerik kopyalarak bir yere gelecegini sandi hata yapti. Site kurmasini bilmez yazilimdan sosyal medyadan anlamaz. Benim hicbir kaybim olmadi kendisi kaybetti.

Bugün insanlara herhangi bir konuda yardim etmiyorsam detay vermiyorsam sebebi böyle insanlardan nefret ediyor olmamdır.

En iyisini yapmışsınız.