ycNkc
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tr.gg ile başladık işe ikvfan.net ilk profesyönel sitem oldu :) %100 Türk yapımı sobee stüdyolarından çıkmış olan İstanbul Kıyamet Vakti oyununu daha geniş bir kitleye yaymayı amaçlayan bir forumdu . :)
isodmin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Waiter / Writer / Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Piiiii sayısını bilir misiniz siz. Hah işte onu uzatın uzatabildiğiniz kadar. Gerçi ben açtığım sitelerin sayısı ile değil sitelerin temaları ve formatlarının değişiklik sayısı ile ünlüyüm :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kimse Azbuzdan site açmadımı yahu. :D Ben ilk azbuz ile başlamıştım. :D Ama Allah bilir hangi saçma domaini almışımdır :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Fen ogretmenimle dersimfencom ve fenvakticomu acmistik. Baya tutmustu ama ben gidince kapatmis siteyi :)
Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
hatırlamıyorum -,- :D sanırım komedireyiz.tr.gg idi :D
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bedava sitem, azbuz, blogcu, blogger ve daha bir sürüsü, bir de blogum vardı herhalde.
ama kim ne derse desin azbuz kadar rezalet bir sistem yoktu.
Önce komediboy.tr.gg açmıştım, hackerfriend paylaşımlarıyla da bayağı gelişmişti. .com alanadı almadım çünkü o zamanlar Türk *******'a gidip oradan alınan belgelerle ***** veriyor sanıyordum. İlk başlarda hosting firmalarını da bilmediğim için kendime küçük bir kasa toplayıp ona server 2003 kurdum. Daha sonra bedava sitemden aldığım bir alanadını (programmerbatu[COLOR=Silver].[COLOR=Silver].[/COLOR][/COLOR]tr.gg) (çok utanıyorum aman allahım :D) html koduyla evimdeki sunucunun ip adresine yönlendirdim. Sunucuya da 5 tane html sayfası koymuştum, anasayfai hakkında iletişim vs. Şüphesiz beni en çok uğraştıran şey sunucuyu her açtığımda siteye girip yönlendirme kodunu yeni ip'ye göre değiştirmekti.