uzunlarpc adlı üyeden alıntı

osidosi

hocam aslinda iyi anlarim :) bitcoinde yarin ne olacagi belli olmaz bi bakmissiniz diger gun 200 lira zarar etmişsiniz risk her zaman vardir



kuvvetlemuhtemel adlı üyeden alıntı

Uzun süredir ben de heves ediyordum. Yükselecekti, düşecekti derken daha şimdi girebildim. 500 Tl ile ufak bir giriş yaptım ve şu an piyasayı ve hareketleri öğrenmeye çalışıyorum, makaleler okuyorum. Ancak tahmin edilmesi çok güç ve gün içinde bile aşırı hareketli kurlar. 350 TL bitcoin, 50şer TL Etherium, Litecoin ve ripple aldım.

Piyasayı biraz çözebilir ve kendime güvenebilirsem ileride al-sat yapacağım yoksa sadece yatırım aracı olarak kullanacağım. Bakalım neler olacak. Güzel youtube kanalı, site, makale önerileriniz varsa tavsiyelerinize açığım. Araştırması keyifli bir alan :)


Buna kafa yoranlar kazanıyor, ama sağlam kafa yormaları lazım. kur değişimi dolar gibi az çok tahmin edilebilir değil. mesela bugün 68 bine kadar yükselmiş sonra tekrar 64 e düşmüş, kuruş değil bu bin lira :D ..

ben bozdurduğumda 58 bindi yani 5 gün sonra bozdursam 100/150 lira ekstra para gelecekti aynı miktar için, hani ay değil hafta değil 4 5 güncük..