olkunmustafa adlı üyeden alıntı
Aslında bu tamamen css'le yapılacak birşey. Alttaki konunun üstteki resmin üstüne gelmesini istemyorsan döngü içine bir adet clear koy. index.php dosyandaki while döngüsünün en altınaBu kodu ekle. Firebug'dan bak bakalım doğru yerde mi. Böylece alttaki yazı üste çıkmaz.
Devamını oku yazsının da hep altta durması için. ÖRnek olarak
#devam a { position:absolute; bottom:0px; right:10px} Bu kod devamını oku linkini en alta ve sağa atar. Eğer yapamassan link verirsen yardımcı olmaya çalışrım..
Ben pek birşey anlamadım dediklerinden çünkü o kodlarla pek aram iyi değil. Sen bana faceboktan ulaşsan?! Mesaj olarak atıyorum sana linki.
[SIZE=1]---------- Mesaj Eklendi: 25 Temmuz 2012 Saat 05:22 ----------[/SIZE]
WP Limit Posts Automatically eklentisini kullanırsan hiç bir sorun olmaz.
Kullanmadım, kullanmam dersen de bir kereliğine dene.
Eklentiyi kurduktan sonra, Admin Panel Ayarlar kısmında eklenti ayarlarına giriyorsun. Resimde göründüğü gibi ayarları yap. Ben 400 karakter dedim, sen deneme yanılma değiştirir bakarsın. En azından bir dene :)
Kullanmadım, kullanmam dersen de bir kereliğine dene.
Eklentiyi kurduktan sonra, Admin Panel Ayarlar kısmında eklenti ayarlarına giriyorsun. Resimde göründüğü gibi ayarları yap. Ben 400 karakter dedim, sen deneme yanılma değiştirir bakarsın. En azından bir dene :)
Siteme her eklentiyi kurmak istemiyorum. Sonra hack olayları oluyor yada cpu aşımı oluyor. Bir bakarım bu eklentiye ama bence eklentiyle olacak gibi değil css ile olacak gibi duruyor..
[SIZE=1]---------- Mesaj Eklendi: 25 Temmuz 2012 Saat 05:23 ----------[/SIZE]
CSS ile yapacaksın devam class ını üstten değil alttan yönlendireceksiniz
Ama nasıl?!