27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Herşey kendi çalışmana bağlı kardeşim. 2 yıllık fakültede azim ve ilgi gösterip kendini çok iyi seviyelere getirebilirsin. Bu işlerde önemli olan işin temelini çok iyi kapmaktır. Öyle olunca programlama dillerini kafana takmana gerek kalmaz. Bir iki haftada bir dili hemen öğrenebilecek duruma gelirsin. Onun yolu da bir alanda derinlemesine ilerlemek, yatay olarak da ilgili alanlarda bilgi sahibi olmak.
Önlisans okumak kötü de olabilir iyi de. Okuluna bağlı aslında. Bazı okullarda PHPye ağırlık verildiğini duyuyorum ama başka okulda yoğunlaştırılmış C gösteriyorlarmış. Bazılarında da algoritma analizine iyi bi giriş yapıyorlarmış. Ama bazı tanıdıklar da diyor ki Windows 7 den başka birşey öğrenmedik... Çok değişik, karışık fikirler var ortada. Ama programlamanın temelleri, network theory vs konuları da yeter aslında güzel bir başlangıç için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Türkiyenin yarısı işletme diğer yarısı ise bilgisayar programcılığı okuyor :) Ben işletme okuyanlardanım. Çok kaliteli bir okul değil ise işine yaramaz. Tek güzel yanı okulu bitirip 4 yıllık mühendisliğe geçiş yapabilmek. Kendini dışarıdan geliştirmen gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hedefin mühendislik olduğuna göre İngilizceni de geliştir mutlaka.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Okuduğun üniversite ile alakalı. Bizim okulda Delphi falan gösteriyorlar yemin ediyorum lanet ettim şu programlamadan. Daha güncel dilleri göstermek varken 10 yıl öncenin dillerini okutuyorlar.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
Mikado
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi bölüm fakat çok mezun vermeye başladı. Çevremde eş dostun kardeşleri genelde bilgisayar programcılığı bölümünde
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konular çok eski 2000lerin tekniği ile anlatıyorlar desem yeridir. Konular yenilenmeli çünkü artık teknoloji / yazılım çok değişti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
benim istediğim bölümdü ama bana internet ve ağ teknolojileri çıktı hayırlısı güzel bölüm diye duymuştum pek bilgim yok.
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org