Ekip kurmak ve yönetmek en zoru, keşke kendi başıma yapsam dersiniz 3 ay sonra.. Maddi bir bağlayıcılık yok ise bir arada tutmanız çok zor. Nacizane tecrübelerimden yazıyorum.
En iyi ihtimalle ücretli yazarlık gibi bir sistem kurup herkese yazdığını, paylaştığını versen bir nebze doyuruculuk olur. Öteki türlü çok zor.
En iyi ihtimalle ücretli yazarlık gibi bir sistem kurup herkese yazdığını, paylaştığını versen bir nebze doyuruculuk olur. Öteki türlü çok zor.
Tanımadığınız insanlarla ortaklığa girişmeyin. Kime bakarsanız bakın tanımadığı insanla bir işe giren sayısı yok denecek kadar azdır. Kendi çabalarınız ve azminizle bir şeyler yapmanız daha doğru olur. Para geldikçe makale yazan onlarca kişi var onlardan alır paylaşır sizde videolara odaklanırsınız ayrıca sosyal medyayla uğraşmak için iyi bir zamanınız olur.
Karamsar olmamak lazim arkadaslar, internetde sizin bizim gibi iyi ve ortak calisma yurutebilecek insanlarda mutlaka vardir.
Biz 3 kişiyiz farklı forumlar üzerinden tanıştık. Şuan birlikte bir şeyler yapıyoruz,
2 arkadaş yazılımcı, sen onu ben onu yapacağız demedik, kendiliğinden gelişti herşey. Ben laf ebeliği yapıyorum bir şeyden anladığımda yok tam olarak.
Ama güveniyoruz bir birimize, sadece para üzerine oraklandık. Birimiz bir şey bulursak paylaşıyoruz,
"Bakın böyle bir şey var yapabilir miyiz" gibisinden benim gibi mesela...
Arkadaş mesele script yazıyor parayla sattığını ücretsiz kullanıyoruz biz.
Bla, bla (laf ebeliği işte)
Akışına bırakın, kısmen sohbetiniz olan kişilerle iletişşme geçin belki geri dönüşü yapan olur.
Kazanıyor muyuz, kazanıyoruz az buçuk şimdilik.
Edit. Daha büyük guruplar, daha profesyonel guruplar var bildiğimiz. Onlar aşmış zaten. Pek varlıkları belli olmaz. Bir kaç mesejlarını görmesem yok gibiler.
2 arkadaş yazılımcı, sen onu ben onu yapacağız demedik, kendiliğinden gelişti herşey. Ben laf ebeliği yapıyorum bir şeyden anladığımda yok tam olarak.
Ama güveniyoruz bir birimize, sadece para üzerine oraklandık. Birimiz bir şey bulursak paylaşıyoruz,
"Bakın böyle bir şey var yapabilir miyiz" gibisinden benim gibi mesela...
Arkadaş mesele script yazıyor parayla sattığını ücretsiz kullanıyoruz biz.
Bla, bla (laf ebeliği işte)
Akışına bırakın, kısmen sohbetiniz olan kişilerle iletişşme geçin belki geri dönüşü yapan olur.
Kazanıyor muyuz, kazanıyoruz az buçuk şimdilik.
Edit. Daha büyük guruplar, daha profesyonel guruplar var bildiğimiz. Onlar aşmış zaten. Pek varlıkları belli olmaz. Bir kaç mesejlarını görmesem yok gibiler.
Harika ozetlemissiniz, onemli olarak anlasabilmek, zaten amac kazanmak, bir kisi degil herkes kazanacak. Emek vermeden birsey elde edemeyiz. Bu yuzden ortak bir calisma ile neden ilerde iyi paralar kazanmayalim ?
içerik oluşturma kısmına ben katılmak isterim aslında zamanımın tümü boş olduğu için benim içinde bir uğraş olur.
Tesekkurler hocam, bu konuda baska donusler olursa sizinle beraber listeye ekleyip geri donus yapacagim.
Sitenin ve projenin icerigi moda uzerine arkadaslar bunuda belirtmek isterim. Ama farkli projelerde calismak isteyenler icinde elimde yine bir kac site var, onlarada kaydirma yapilabilir.