-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar vidmoly'den video adresi çekmek istiyorum fakat adresler şu şekilde oluyor
https://user-content-hot-197.molyuse...wjkwh5aq/v.mp4 ve bu url ler bir kaç güne kadar çektiğim videoya ulaşmıyor. Galiba sürekli farklı harf ve rakam kombinasyonları oluşturuyor. Ben nasıl yapabilirim sadece videonun asıl orijinal adresini öğrenmek istiyorum bu bulduğum şekil vpn ve bir kaç gün sonra o videoya yönelmiyor.
Malı az olan değil, istekleri çok olan insan fakirdir. (Seneca)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
pc
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba oradan çekersin zaten embed olarak veriyor ama bi zaman sonra hepsi siliniyor bilgin olsun eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım bilgin olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hdizleyelim adlı üyeden alıntı
Merhaba oradan çekersin zaten embed olarak veriyor ama bi zaman sonra hepsi siliniyor bilgin olsun eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım bilgin olsun
peki bana kalıcı lazım ne yapmam lazım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sunucu alman lazım bu da çooook büyük para :D Ayrıca herhangi bir telifde firma sunucuyu kapatırsa senin site = çöp.
O yüzden sunucu alacaksan bir de yedek sunucu alıp oraya arşivini depolaman lazım bu da 2x para demek :D Yani kalıcı çözüm yok kral ^^
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Umutİrhan adlı üyeden alıntı
Sunucu alman lazım bu da çooook büyük para :D Ayrıca herhangi bir telifde firma sunucuyu kapatırsa senin site = çöp.
O yüzden sunucu alacaksan bir de yedek sunucu alıp oraya arşivini depolaman lazım bu da 2x para demek :D Yani kalıcı çözüm yok kral ^^
hocam bunun bir yolu vardı biliyordum fakat unutmuşum :D
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
vidmoly değil de google drive upload eden bir siteden iframe çekiyorsan 15 saniyede 4 5 farklı google photos kaynak upload etme yöntemi var istersen. Bunun için de phiplayer veya fireplayer kullanman gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
theredor adlı üyeden alıntı
vidmoly değil de google drive upload eden bir siteden iframe çekiyorsan 15 saniyede 4 5 farklı google photos kaynak upload etme yöntemi var istersen. Bunun için de phiplayer veya fireplayer kullanman gerekiyor.
yok hocam vidmoly lazım bana.
1 kişi bu mesajı beğendi.