yilmaz70
"Hani diyorsunuz ya n11 gibi firmalar varken reklam vermek gereklidir diye. " bunu nereden çıkardınız ?
Örnek veriyorum bu firmaların dahi ihtiyacı vardır kendi sitemizden örnek veriyorum mecbur bırakılıyoruz reklama diye siz diyorsunuz ki reklam gerekli değildir yok mecburi değildir.
"Bir e-ticaret deneyimim olduğuna nereden kanaat getirdiniz" size nerede yazdım e-ticaret deneyiminiz var diye ? diğer üye için etiket koyarak yazdım ben bunu ?
Ya burada kimse okuduğunu anlamıyor yada anlamamak istiyor. Yok sitedeki görsellerin optimizasyonuymuş, Gtmetrixmiş yok google pagespeed miş özgün içerikmiş. Bunlar bir site açıldığında zaten yapılması zorunlu şeyler. Neredeyse şu anda ilk sayfada ki olan %90 site zaten bu durumlara yönelik optimazsyonları yapmışlardır.
Bu işlemleri iç optimizasyon yada iç seo olarak gören zaten cahildir çünkü iç seo, sitedeki kullanıcıların dönüşümleri ve taleplerine yönelik sayfaların revizesi sağlanarak sürekli devam eden bir süreçtir bir kere pagespeed optimizasyonu yapim iki eklenti kurim, görsel optimize edimde bitsin denilen bir süreç değildir.
Web tasarım, yazılım hizmeti veren profesyonel firmaların tamamı zaten bu kriterlere göre site hazırlamaktadır.
bilisimciblog Yüzlerce e-ticaret sitesinde edindiğim bilgileri paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyorum işin uzmanına gidin e-ticaret danışmanına bilgi alın size %90 bunları söyleyecektir diyorum siz sadece görmek istediğiniz şeyleri okuyorsunuz :)
"Çünkü şuan için yüksek miktar para vereyim iç dış seo ya girilsin hemen site büyüsünde değildi. "
Hem ciddi hem kaliteli iş istiyorsunuz site açıldıktan sonra 15 gün sonra backlink seo çalışmasına başlama düşünceniz var ama "Hemen site büyüsün değildi." diyende sizsiniz. Hem kaliteli hem ciddi firmalardan teklif bekleyip hemde ucuz istiyorsunuz a-z ye kendinizle çelişiyorsunuz :)
Dediğim gibi duymak istediklerinizi duyup görmek istediklerinizi görüyorsunuz.
Konuya bir daha mesaj yazmayacağım konu amacından cıktı yukarıda örneklerle istatistiklerle bilgi vermeme rağmen resmen cımbızla bir-iki yer alınıp gerekli gereksiz rekabete, görüş çürütmeye döndü olay.
Dediğim gibi burada opencart savunanlar savunmayı bıraksın Türkiye'deki 500 başarılı e-ticaret sitesini incelesin % kaçı opencart kullanıyor ? Bu 500 siteyi tekrar incelesin % kaçı reklam vermiyor onları paylaşsınlar :)
Konuya son mesajımdır.
İyi çalışmalar