Hocam ben hemen backlink alalım yapalım uçalım kaçalım demedimki. Kimseyi kötülemek gibi bir amacımda yoktu. Kimsenin laflarını cımbızla almak gibi bir amacımda yoktu.
Para kazanmak isteyenleri anlıyorum. Bana direk fiyatlarını iletenleri de. Ama yararlı bilgi veren siz ve sizin gibi arkadaşlarımı da yamana atamam.
Ben ucuz olsun da demedim. Siteye ürün girmeye devam ediyoruz dedim. Amacımız daha önce de söylediğim gibi ciddi ve kaliteli birileriyle çalışmak istiyoruz dedim. Kaliteli ucuz demedim. Hemen yapalım da demedim.
Konuyu açtığım metini hatırlatmak isterim;
“ perpatedarik.com e-ticaret sitemiz için bize en uygun kişi ile çalışmak istiyoruz. Seo çalışma paketlerinizi pm olarak gönderebilirseniz seviniriz.
Sitemiz henüz 2 haftalık. Elektrik malzemeleri, Kamera Sistemleri, PDKS cihazları, Network Malzemeleri, Yangın Alarm Sistemleri, Güç Kaynakları gibi kategorilerde malzemelerin satılını yapıyoruz. Sitemize henüz ürünlerin tamamı girilmedi. Girilmeye devam ediliyor.
Uygun gördüğünüz paketi, bize sağlayacağı avantaj ve verebileceğiniz taahhütleri beklemekteyiz. Gercekten ciddi ve kaliteli iş yapanlardan dönüş bekliyoruz “
Kimsenin günahını almak, kimseyle tartışmak, kimseyle kötü olmak ya da forumun kötüsü olmak gibi bir amacım yok. Üslubumdan da bunu anlamanız lazımdı. Soru sordum diye de topa tutmanın bir anlamı yok.
Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Konu kapanabilir.