-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Selam düşmüş olduğum burdur gölhisar meslek yüksek okulu kayıt için "Katkı payının/öğretim ücretinin ödenmesi ile ilgili belge" isimli bir belge istiyor ben ise bu belge nedir nereden çıkarılır bilmiyorum bazı sağlık sebeplerinden dolayı okuldan uzak kalmamdan dolayı. bilen ve nereden çıkartıldığını söylebilecek olan varsa sevinirim teşekkürler.
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yanlış da biliyor olabilirim ancak dönem ücretleri oluyor. Öyle birsey olabilir mi? Ayrıca en iyi gölhisar myo öğrenci işlerinden detaylı bilgi alabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam harç yatıracaksın atm den. Oradan çıkan makbuzu öğrenci işlerine vereceksin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
anladım sanırım atmde ki seçeneklerden eğitim bölümünden yapılıyor anladığım kadarıyla. yoksa okul bana banka bilgisi vercekte ben onamı yatırcam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam okulun yayımladığı başvuru kılavuzunda hangi bankalarla anlaşmalı olduğu yazar. Doğrudur eğitim kısmından olacak. İstanbul Üniversitesi için sistem şöyle işliyor: halkbanka gidiyorsun, İÜ İnternet sitesindeki referans numarasını açıklama kısmına yazıyorsun ve tc numaran ile parayı yatırıyorsun. Eğer kafanıza takılan yer olursa öğrenci işlerine sormaktan çekinmeyin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
IIFSMII adlı üyeden alıntı
Hocam okulun yayımladığı başvuru kılavuzunda hangi bankalarla anlaşmalı olduğu yazar. Doğrudur eğitim kısmından olacak. İstanbul Üniversitesi için sistem şöyle işliyor: halkbanka gidiyorsun, İÜ İnternet sitesindeki referans numarasını açıklama kısmına yazıyorsun ve tc numaran ile parayı yatırıyorsun. Eğer kafanıza takılan yer olursa öğrenci işlerine sormaktan çekinmeyin :)
çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabınız için iyi günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim bende Gölhisarda uygulamalı bilimlerdeyim 2. Senem. Ters bir yerde kalıyor otogarı vs. bir şey yok. Yurt ve okul hakkında bilgi veririm. bir sorunun olursa yardımcı olurum seve seve. Özelden mesaj atabilirsin numaramı veririm
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ikinci ogretimsen donem ucretini yatiman ve dekontunu alman gerekir. O brlgeyi istiyor. Eger birinci ogretimsen o belgeyi goturmene gerek yok cunku zaten harcin olmayacaktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Farukyldzfa adlı üyeden alıntı
Kardeşim bende Gölhisarda uygulamalı bilimlerdeyim 2. Senem. Ters bir yerde kalıyor otogarı vs. bir şey yok. Yurt ve okul hakkında bilgi veririm. bir sorunun olursa yardımcı olurum seve seve. Özelden mesaj atabilirsin numaramı veririm
basich adlı üyeden alıntı
Ikinci ogretimsen donem ucretini yatiman ve dekontunu alman gerekir. O brlgeyi istiyor. Eger birinci ogretimsen o belgeyi goturmene gerek yok cunku zaten harcin olmayacaktir.
tamamdır anladım 1. öğretimim ben bu askerlik belgesi götürmem gerekirmi peki kuzenim 26 yaşından büyük olduğun için gerekebilir dedide.