Hocam merhabalar;
godaddy.com, natro.com, isimtescil.com domain için inceleyebilirsiniz.Özellikle godaddy.com'da kampanya var.İlk sene için fiyat uygun oluyor. Yanlız gözardı etmemen gereken bir konu var. İlk tescil rakamlarına aldanma. Firmalar kampanya yapıyor ucuz diye alırsın seneye yenilemede yüksek fiyatlar çıkabilir.Taşımak zorunda kalırsın.Gerçi en doğrusu sağlam firmalar arasında sürekli taşıyarak kar etmek. Tabi edeceğiniz kar vereceğiniz uğraşa değermi onu tam bilemedim. Hosting konusuna gelecek olursak ben http://guzel.net.tr'den yeni hizmet aldım. Güzel hosting iyidir. Problem yaşamazsınız, yaşasanızda hızlı çözülür. 24 saat teknik personelleri var. Ben şuan güzel hostingle çalışıyorum.Alternatifler bulabilirsiniz.Nacizane tavsiyem bilindik firmalardan şaşmamak özellikle yeni başlıyacak arkadaşlar için. Gerçi sizin geçmiş tecrübeniz varmış ama yinede ben biraz bildikten şaşmamak gerekir derim.Çünkü sitenizin barınma alanı herşeyiniz olacak.Risk almamak gerekir derim.Birde güzel hosting'de sanırım bayram kampanyası vardı ne zamana kadardı bilmiyorum. Herşey gönlünüzce olsun. Sektöre tekrardan hoşgeldiniz. Mutlulukla kalın. :)