Şimdi size Q10‘u tanıtmak istiyorum. Şuan yazımı Q10 üzerinden yazıyorum. Nedir Q10 diyecek olursanız eğer Q10 eskiden daktilo vardı ve sesi muhteşemdi işte Q10da bu görevi yapıyor. Yazı yazarken daktilo sesi çıkartıyor ve bu da benim için çok güzel bir şey.
Eskiden daktilo vardı bende de bir tane vardı ama malesef kolay kolay kimsede kalmadığı gibi bende de kalmadı. Kağıdı koyardık içine sonra yaz istediğin kadar çok zevkliydi mutluyum ki daktilo zamanını gördüm. Şimdi ki gençler bu daktiloyu kolay kolay bilmezler ve bilemeyeceklerde çünkü her güzel şeyin bir sonu vardır derler. Mektup alıp yollamanın bittiği gibi. Mektup zamanına da yetiştim evet :) . Sanmayın ben o kadar yaşlıyım sadece sizler bunları bilmiyorsanız biraz gençsiniz. :)
Bu Q10 sayesinde en azından sesini duyuyorum en azından biraz hasret gideriyorum fakat klavyemin sesi bu güzel duyguyu mahvediyor. Ama olsun yine de güzel. Download linkini verdim bulmak çok zor değil bulup indirdiğinizde görüşünüzü bildirin, yorum yapın bakalım dediğim kadar var mı Q10. :)
Hem uslu olursanız belki linki sizde görebilirsiniz. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
Vay be ne kadar güzel yazdım uzun uzun :). Sanırım blog yazmaya yavaş yavaş başlıyorum. :)
http://www.mertaluc.com.tr/q10u-sevdim/