Selamlar,
Arkadaşlar uzun zamandır pinterestle uğraşıyorum ve görenler bilir, birçok pintrestçi arkadaşta gelirli sitelerini benden almıştır. Bu zamana kadar ki tüm gelirli sitelerimin keywordlerini çıkardım ve hepsini liste liste kaydettim. Toplamda kullandığım 500 keyword bütün sitelerimde denemiş olduğum ve hit çekmiş kelimelerdir. Kelimelerin analizlerini yaparken minimum günlük 20 TL ve üzeri bırakanları listeleyerek ilerledim.
Hangi dilde kelimeler ileteceksin?
İşin başka bir sırrı da ben 10 farklı dilde çalıştım ama önemli olan şeyin aslında dil olmadığının, önemli olan şeyin kelimeleri nasıl değerlendirip kullanılabileceğinin farkına vardım. Bunun içinde sizlere bunu nasıl kullanabileceğinizi göstereceğim.
Toplamda 6 kategoride çalışmaktayım (şuan ki denemelerim dışında, hit alan en çok kategorilerim.)
6 kategoride bu zamana kadar +1.200 site açmış bulunmaktayım ve analizlerde bunun sonucunda oluşturuldu :)
Her kelime tek tek aranma oranları ve kategorilerine bakılarak listelendi.
Her kelime kendi kategorisinde önemli ve hit çekebilecek başlıklardan oluşmaktadır.
[SIZE=4]6 Kategorinin toplamı 500-600 kelimeye tekabül ediyor.[/SIZE]
Normalde fiyatı çok daha yüksek tutacaktım çünkü gerçekten aylar süren analizle ortaya çıkardım kelimeleri, ancak forumda birkaç gündür pinterestle ilgili paylaşımlar olmasından dolayı bende uygun fiyattan sizlere yardımcı olmak istiyorum. Bu kelimeler size ömür boyu yetecektir :)
Not: Bunu samimiyetle söylüyorum, kelimelerin içerisinde hit almadığım ya da aldığım hite karşılık gelir getirmeyen bir kelime dahi bulunmamaktadır. Referans için gelirli site satışlarımı görebilirsiniz ya da benden daha önce sattığım onlarca site satışı linkini mesaj alablirsiniz :)
[COLOR=#B8312F][SIZE=5]FİYAT: [/SIZE][/COLOR][COLOR=#B8312F]50[/COLOR][COLOR=#B8312F] TL[/COLOR]