1 PB Bant Genişliğine dur demeyecek tek sunucular Azure ve Google Cloud'da mevcut internet hızlarıda gayet yüksek ücretsiz üyelikte veriyorlardı sanırım upload edeceğin alan eğer kendi bilgisayarın değil ise onlardan birini kullanmanı tavsiye ederim 32 işlemci 256 gb ram gibi çılgın sunucuları var deneme sürümündede her hangi birini alıp artık işini görecek olan özellikte yapabilirsin ama dikkat et faturalandırma limitini aşma :)
8tb hdd 1000mbps hizli dc sagliyabilirim.
Muhtemelen Google'dan almayı düşünüyorum zaten sunucuyu. Ama daha gelişmiş bir yönteme ihtiyacım var. Dosyaları kendim indirip, kendim yüklersem fazla uğraşırım. Ayrıca masraflı olur. Bana bu klasörü otomatik olarak, dosya dosya transfer edecek bir yazılıma ihtiyacım var. Henüz şansım olmadı ancak rclone yazılımını deneyeceğim.
Sınırsız edu drive'a çok güvenmeyin. Günlerce uğraşır masraf yapar taşırsınız sonra google edu maili ve drive'ı askıya alır. Bütün emekler boşa gider.
Evet, benim de ilk aklıma gelen şeylerden biriydi bu. G Suite almayı düşünüyorum. Şu anda bir yöntem bulmak için, geçici olarak edu kullanmayı düşünüyorum. 18 dolar falandı sanırım fiyatı da.
hocam bizle de paylaşın :D
merak ettim ben de cidden :D paylaşma ihtimali varsa hesabı ben bi pm alırım
Dediğim gibi, dosyalar kişisel Drive hesabımda. Ayrıca paylaşma iznim de yok.