Merhabalar Arkadaşlar;
Başlıktan da Anlaşılacağı Üzere Organik Yazılımı mı Tanıtmak İçin İsterseniz Google'den İsterseniz İnstagram Hikayelerden İsterseniz Twitter'den İsterseniz Faecebook'tan Organik Trafiği Ücretsiz Bir Şekilde Demo Yapıyorum.
2 Farklı Demo Sistemi Vardır
1. Sistem - googlede sizin belirleyeceginiz anahtar kelimeler ile tamamen organik aramalar yaptirarak sitenizi trafik gonderiyoruz. Bunu ister masa üstü bilgisayarlardan, ister cep telefonlarından, ister tabletlerlerden veya tum cihazlardan karışık gönderiyoruz. Sitenizde de google anylatic kodunuz varsa ben canlı demo yaparken sizde görebilirsiniz ayrıca hepsi farklı ip’lerden ve farklı konumlardan.
2. Sistem - sosyal medyadan organik trafik gönderiyoruz facebook, twitter, instagram hikayelerden. İsterseniz sadece birtanesini seçebilirsiniz örnek facebook isterseniz 3’nü şeçebilirsiniz. Ayrica bu sosyal gönderimleride masa üstü bilgisayardan, cep telefonundan, tabletten gönderebiliriz veya karışık gönderebiliriz.
Aynı şekilde googleden ben demo yaparken izleyebilirsiniz.
Demo Yaptırmak İsteyenler Özelden Lütfen Yazmasın Yorumu Etiketleyerek Yazarsanız Sevinirim. Demonun Ne Kadar İyi Olduğunu Diğer Kullanıcılarında Görmesini İsterim.
Ayrıca Demo Yapan Kullanıcılara Çok Yakında Yayında Olacak Online Ticaret Oyunumda Kullanmak Üzere Hediye Kuponu Dağıtacağım.