-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
VEVOMEDYA CEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%71)
Girdiğiniz servis bize ait değildir. Kendi servislerimiz kategorisindeki servislerdeki sorunlarda anında ilgilenebiliyoruz. Wp destek hattındaki arkadaşla ilgili bir problem göremiyorum, gördüğünü söylemiş. Cevap da mantıklı, girdiğiniz servis başka panelden alınmış ve hala işleniyor olmuş. Panel sahibiyle iletişime geçilip siparişiniz iptal edilecek. %100 iptal, hızlandırma hiçbir site sunmaz fakat biz vevomedya.com olarak kendi servislerimizde sunuyoruz. Sitede 30-40 servis var hepsinin kusursuz olması imkansız. Siz de buna denk gelmişsiniz. Bizim servislerimizden sipariş girdiğinizde hiçbir sorun yaşamayacağınızı bilmenizi isterim, şayet sorun yaşarsanız gecikme vs olursa da destek talebi açıp dilerseniz hızlandırma dilerseniz de iade yapabiliyoruz anında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Finans Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok yavaş çalışıyorlar. Yeni bir site denemek amaçlı burayı seçtim ama pişman oldum. Bakiye bitene kadar beklerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
VEVOMEDYA CEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%71)
Gereksiz yorumlara gerek yok. Kendi servislerimiz kategorisindeki servislere %100 garantisini veriyoruz, diğer servisler için de atıyorum beğeni istiyorsanız whatsapp destek hattımıza veya ticket üzerinden yazarsanız en iyi servis sizlere söylenir. Müşterileriniz varsa ve anlık takipçi istiyorlarsa en iyi bizle çalışabilirsiniz. 30 saniye içinde takipçi atabiliriz, sistemler bizim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmani
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
dostum sistemlerin rezalet. acik ve net. gereksiz yorum yapan da kimse yok, iadeden bahsedip hala iade ile alakali tek bir cumle etmemen isleyisi ortaya koyuyor. kontröl kontröl kontröl yazmaya devam et sen. cok panel ile calistik, ama senin gibi rezalet bir destek sistemiyle hizmet vermiyorlar, en azindan hatalarini bilip ona gore davraniyorlar. 0-30 dakika yazan servis 5 gun atmadi, destege yazinca biz karisamiyoruz dediler, kanitlari net olarak vardir. wp uzerinden, isteyene fotograflarda atilir. tavsiyem degildir bu panel. paranizla rezil olmayin. simdi git KONTRÖL etmeye devam et
3 kişi bu mesajı beğendi.