Haahah tecrübe ve fikirlere önem veriyorum diyelim :)
AnlatBakim adlı üyeden alıntı
1 ay önce Monster Abra A5 V15.2 aldım. Daha önce yüksek performanslı bir bilgisayarım olmadığı için bana uçak gibi geldi :)
Online olarak bir tek CS Go oynuyorum. Fps Rekabetçide 150-160 altına düşmüyor. Onun dışında single player Battieldfield 5'i indirdim. Fps ölçmedim ama kasma donma olmadan bitirdim oyunu.
Bir de laptobun tanıtım videosunu çektim. 5-6 dakikalık 1080p'lik videoyu 8 dakika'da falan renderladı.
Senin almayı düşündüğün Tulpar ve benim bahsettiğim laptop arasında ekran kartı farkediyor. Tulparda 1660 Ti Abra'da 1650 var. Yani benim yaptıklarımı daha yüksek performansta yaparsın. Monster'ın teknik destek vs olayları da, ben laptop alırken monsterı tercih etme sebeplerinden biriydi.
Teknoseyirde bir arkadaş Abra A5'in detaylarını güzelce incelemiş, istersen ona da bakabilirsin (
İnceleme Linki )
Kendi çektiğim
youtube videosu linki
Muhtemel monster tercih edecem zaman ayırıp fikrini bizimle paylaştığın için teşekkürler :)
ahmetce33 adlı üyeden alıntı
sıfır casper almıştım almaz olaydım bir ayda batarya elimde kaldı yani ucuz olabilir ama mesele ne kadar sağlam olduğudur
Evet Casper'dan bu tarz şikayetler çok geliyor bu yüzden fikirleri almak istedim ne tarz başka şikayetleri var öğrenmek istedim :)
MimarKaan adlı üyeden alıntı
Monster seç neden işlemci test videolarını bizzat firmanın yayınladığı test videosuna bakmalısın neredeyse tüm testleri yapmışlar casper dan performans olarak çok üstün ve ücretsiz 6 ayda bir iç temizlik ve termal macun yenileme hizmeti var ben iki firmanın ürünlerini kullanmadım ama işlemci, ekran karto vs. tüm parçalarını araştırdım zamanında :)
Değerli yorumun için teşekkür ederim :)
Yes yes monster :)