Orada sosyal medya plaformlarına salınabilecek bir sürü konu var. Güzel fotoğraflar var, ben bunları kendi Pinterest, Facebook ve Twitter sayfalarımdan paylaşabilirim. Pinterest geri dönüşü çabuk olur sanıyorum.
Fakat sonuçta bunun bir etkisi olup olmadığını bilmem lazım. Ben 15 gün sosyal medya için çalışsam mesela, bugünle 15 gün sonrası arasında bir fark olup olmadığını bana net bir şekilde bildirir misiniz? Bunu yapın ama. Bir kere buradan biri için öyle bir deneme yaptım, lütfedip dönmedi bile,ayar oldum. Altı ucu bir mesaj: "15 gün önce günde 100 kişi geliyordu, şimdi 120 oldu. Şu platformlardan geri dönüşler oluyor." gibi bir şey. Yardımcı olmak isteyen birini soğutmamak lazım.
Bunun bana pek bir külfeti olmayacak, kendi içeriklerime dikkat çekmek için kullanıyorum daha çok tabii ki ama sayfaları canlı tutmak da lazım. Kendi sayfalarımdan söz ediyorum. Yani, dediğim gibi, kendimi denemiş olucam bir yönden de.
Bu konuda anlaşırsak, size tavsiyem de şu: Haftada bir - iki kere olsun birkaç fotoğraflı yazılar ekleyin buraya. Kadınsal konularda yazmak zor bir şey değildir ve erkek adamı da bozmaz :p Kaldı ki site kadınsal konulardan ibaret değil.
Seo için minimum 300 kelime yazmak lazım diye biliyorum ama herkes yazmaya yetenekli değildir veya herkes bunu sevmez. Siz şimdilik 100 - 150 kelimelik yazıverin, sonuçta bu yasak değil.
Erkek giyim kategorisi de var, daha çok oraya yazabilirsiniz - size daha yakın bir konu. Yaşam konusuna 1 - 2 görselli kısa yazılar yazabilirsiniz. Özgün olmalarına dikkat edin ama. Yavaştan güncellenmeye başlasın böylece. Bunu 1 - 2 ay yapsanız sonuç almaya başlar ve gaza gelirsiniz diye tahmin ediyorum.
Maksat siteye yazık olmasın. :) Ama sonuçta orası için sizin de kıpraşmanız gerekir. Haftada 4- 5 saatlik bir boşluk bulabilirsiniz herhalde.