lostyazilim
tr.link

paylaşımlarım google de gözükmüyor

16 Mesajlar 2.210 Okunma
lstbozum
tr.link

alican121 alican121 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek hemşire
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 26 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba, içeriği bol yazılı, günlük bir veya iki içerik girmeye devam et. bir ay boyunca düzenli olarak yap. içerikler otomatik olarak indexlenmeye başlayacaktır. ilk günlerde hiç index almaması normal zaten. bence elle indexletme. kendinden olsun.
sp3s1al

kişi bu mesajı beğendi.

Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
wmaraci
reklam

sp3s1al sp3s1al WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 64 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
teşekkür ederim herkese başka önerisi olan varsa yazabilirsiniz arkadaşlar

GrafAdem GrafAdem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 84 / 201
  • Ticaret 0, (%0)
Sitemap gönderip , Search console ile GOogle gibi getirin bir kaç saate index alır siteniz. Ama bekleyip kendi kendine alması daha mantıklı olur.

taka taka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 8 / 17
  • Ticaret 2, (%100)
herkez ezbere cevap veriyor sana

önce

1-site:siteadresin.com sitenin index alip almadiğini kontrol edersin en son hangi konun index
almış ona bakarsın ve ne zaman index almış

2-eğer siten index aliyor ama siralamada istediğin sıralamada değilsen bunun için siteni baştan sona elden gecirmen lazim ki herşeyden önce seninle ayni içeriğe sahip siteleride incelemen lazim onlar neleri doğru yapıyor sana göre ve sen bir adım öne cıkmak için neler yapmalısın listesini çıkar

3- siten index aliyorsa seo diye pazarlama sacmalağını gectim googlenin bir sitede olması gereken site yapısı ile ilgili sitenin açılış hızından mobil masa üstü ve amplerini kontrol edersin head etiketlerinden tut robot.txt felan filan gibi sayilan işlere belli bir sıralama cıkarırsın hepsini tek tek kontrol edersin ki bu liste 200 kadar şu ara

4- siten eğer sorguda index hiç almamıssa sıfır gösteriyorsa yanlışlıkla siteyi engellemiş olabilirmisin diye kontrol edersin

sonra webmaster araçları bir konunu indexletirsin ki bunuda uzun uzun anlatmayacağim

tekrar sorgu cekersin eğer siten yine index almamıssa o zaman domainin yeni olabilir banlı bir domain almış olabilirsin

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 64 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

GrafAdem adlı üyeden alıntı

Sitemap gönderip , Search console ile GOogle gibi getirin bir kaç saate index alır siteniz. Ama bekleyip kendi kendine alması daha mantıklı olur.

site map gönderdim ama kendi kendine almıyor indexleri yani özellikle denedim kendim ekleyince google aramalarında buluyorum eklemeyince aramalarda çıkmıyor özellikle baktım hocam

• Üyelik 16.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 64 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

taka adlı üyeden alıntı

herkez ezbere cevap veriyor sana

önce

1-site:siteadresin.com sitenin index alip almadiğini kontrol edersin en son hangi konun index
almış ona bakarsın ve ne zaman index almış

2-eğer siten index aliyor ama siralamada istediğin sıralamada değilsen bunun için siteni baştan sona elden gecirmen lazim ki herşeyden önce seninle ayni içeriğe sahip siteleride incelemen lazim onlar neleri doğru yapıyor sana göre ve sen bir adım öne cıkmak için neler yapmalısın listesini çıkar

3- siten index aliyorsa seo diye pazarlama sacmalağını gectim googlenin bir sitede olması gereken site yapısı ile ilgili sitenin açılış hızından mobil masa üstü ve amplerini kontrol edersin head etiketlerinden tut robot.txt felan filan gibi sayilan işlere belli bir sıralama cıkarırsın hepsini tek tek kontrol edersin ki bu liste 200 kadar şu ara

4- siten eğer sorguda index hiç almamıssa sıfır gösteriyorsa yanlışlıkla siteyi engellemiş olabilirmisin diye kontrol edersin

sonra webmaster araçları bir konunu indexletirsin ki bunuda uzun uzun anlatmayacağim

tekrar sorgu cekersin eğer siten yine index almamıssa o zaman domainin yeni olabilir banlı bir domain almış olabilirsin

hocam index alıyor ama index sayfasına giriş yapamıyorum ben gözükmüyor bende birşey paylaştığım gönderiyi googlede aradığım çıkıyor ortaya bunu ben manuel olarak indexliyorum otomatik kendisi yapmıyor nedeni ne bilmiyorum search console'i daha yeni kullanıyorum bilmediğim yerler olabilir eski sürümü göre videolar çekilmiş şuan yeni sürüme geçmiş bakmamı istediğin kontrol etmemi istediğin bir yer varsa yeni sürümden bakabilirim sorun var mı yok mu bilelim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al