mertsaluvan adlı üyeden alıntı

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? İsterseniz demodaki siteyi şikayet edin. Bakalım sorun çıkaracak mı çıkarmayacak mı?


Bu ve buna benzer temaları pek çok sitede kullandım, zaten Google reklam yerleşimleriniz için teşvik amaçlı uyarıyor. Bazı sitelerimde reklam yerleşimini şu boyutlarda şu alanlarda kullanın diye tavsiyeler verdiği çok oldu. Temanın zorla tıklatmaya teşvik etmemesi önemli burada. Adam ilk yazı gibi reklamı koymuş ama zorla bir tıklamatma girişimi yok. Zaten Adsense politikalarına göre en fazla 4 ayrı reklam bloğu yerleştirilir bir sayfa üzerine söz konusu temada zaten 3 ayrı noktada kullanılabilir cazip olarak. Sorun çıkartacak bir tema değil, ne acayip temalar var kullandıklarımız arasında deneyimlerimize göre, hatta piyasada sayfanın yarısı reklamla dolu olan siteler hala aktif! Reklamcılık müthiş bir zeka işidir. Siz reklamı reklamcılık için yaparsanız bir zarar gelmez!

Adsense'in en önemli kriteri Sayfa to oranınızın ölçülü olmasıdır. Oranın 2.0 üzerine geçmezseniz hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.
Sen sayfa gösterimin 1000 olupta 100 tıklama alırsan bu çok anormal, reklamcılığı yanlış anlayan adamların yaptığı iş buysa reklamcılıktan yani Adsense'den men edilmekte doğal birşey haliyle!