netbozum
tr.link

blogpot blogum durup duruken bozuldu

15 Mesajlar 2.402 Okunma
acebozum
tr.link

hellomert hellomert WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yönetim Bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 11 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
hocam orada çıkması için verdiğiniz etiketi silmiş olabilirsiniz yerleşim ayarlarından bakın bi

googleasistan
reklam

Defacerkam Defacerkam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 128 / 54
  • Ticaret 1, (%100)

hellomert adlı üyeden alıntı

hocam orada çıkması için verdiğiniz etiketi silmiş olabilirsiniz yerleşim ayarlarından bakın bi

etiketi önceki postta arkadaş yazdı bende ona yazdım hiç değiştirmeden duruyor. Zaten dediğim gibi 2-3 hafta evvel editleme yapmıştım 1 haftadan beri makale giriyorum daha yeni böyle oldu

azadavsar azadavsar www.htmlevi.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 380 / 174
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar çekilen js kodunda bir sıkıntı meydana gelmiş olabilir. Son yayınları göstermek yerine belli bir etikete sahip yayınları göstermeyi deneyebilirsiniz. Aşağıdaki kodu ekledikten sonra Etiket yazan bölümü istediğiniz bir etiket ile değiştirin o etikete sahip yayınlar orada gözükmeye başlayacaktır. Dikkat büyük küçük harfe duyarlıdır özellikle tek kelimelik etikletlerinizden birini kullanmanızı tavsiye ederim.

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)

Defacerkam adlı üyeden alıntı

hocam adsense başvurdum onaylanırsa kodları ekleyeceğim yerin yerleri kaybolmasın diye silmedim. son 2 hafta içinde sadece makale girdim bakalım düzelecekmi

o girdiğin makaleleri taslağa al, bazen yayın içindeki bazı şeyler anasayfayı etkileyebiliyor. mesela benim temamda yayın başlığındaki ' işareti anasayfadaki tüm resimleri götürüyor :norespond: aynı yerden almışız temayı.
Defacerkam

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Defacerkam Defacerkam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 128 / 54
  • Ticaret 1, (%100)

azad35avsar adlı üyeden alıntı

Merhabalar çekilen js kodunda bir sıkıntı meydana gelmiş olabilir. Son yayınları göstermek yerine belli bir etikete sahip yayınları göstermeyi deneyebilirsiniz. Aşağıdaki kodu ekledikten sonra Etiket yazan bölümü istediğiniz bir etiket ile değiştirin o etikete sahip yayınlar orada gözükmeye başlayacaktır. Dikkat büyük küçük harfe duyarlıdır özellikle tek kelimelik etikletlerinizden birini kullanmanızı tavsiye ederim.

osidosi adlı üyeden alıntı

o girdiğin makaleleri taslağa al, bazen yayın içindeki bazı şeyler anasayfayı etkileyebiliyor. mesela benim temamda yayın başlığındaki ' işareti anasayfadaki tüm resimleri götürüyor :norespond: aynı yerden almışız temayı.

Osidosi hocamın dediği gibi son 3 yazıyı taslağa aldım normale döndü teşekkür ediyorum hocam :angel:

Sebebini de söyleyeyim makaleyi planlayarak yayınlıyordum. yani stok yapılmıştı kategori seçmeyi unutmuşum ve temada o kısım hata vermiş olaya bakarmısınız?
azadavsar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al