Ads üzerinde kelimelere bakarken denk geldim. Bu sayfa üstü teklifin tam olarak ne demek olduğunu bir türlü açıklayabilen olmadı yıllarıdır. Kimi kelimeler icin ads üzerinden karar veriyor, kimi de orada gösterilen rakamların gerçekle alakası yok diyor. Yani tutarlı bir cevap yok herkes farklı bir şey diyor. Bu sayfa üstü teklif nedir?

Tıklama başına bu kadar verilmediğini ben de biliyorum. Temel seviye açıklamanıza gerek yok yıllardır araştırma yapıyorum ama şu sayfa üstü sayfa altı teklifin tam olarak ne anlama geldiğini çözemedim. Zaten bir kaç yıl önce gelmişti bu sistem. Daha önce de sordum bunu herkes farklı şeyler demişti yine soruyorum. Çünkü bazı arkadaşlar hâlâ buradan bakıp şu kelime şu kadar kazandırıyor bakın ads görüntüsü diye paylaşıyor herkes de evet güzelmiş diyorlar. Zamanında ben de bu şekilde soru sormuştum herkes orada yazan rakamla gelirin alakası yok demişti. Şimdi o arkadaşları yorumlarda göremiyorum. Şu konuya net bir açıklama yapan olursa güzel olur.

Bu arada spyfu dışında hangi kelime ne kadar tbm getirir sorgulayabileceğimiz bir yer var mı ücretsiz? Yardımcı olana bulduğum değerli kelimeleri de söylerimz ben sadece araştırmayı seviyorum. Ve birden çok işle uğraşmak istemiyorum