lostyazilim
tr.link

Qnbfinansbank Açık Buldum

48 Mesajlar 8.051 Okunma
lstbozum
tr.link

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)
boş verin başınıza dert almayın, burası türkiye.. adamlar gider sistemimizi manipüle etti, hackledi falan diye dava açarlar.. bu olmasa bile, heh iyi teşekürler deyip sizle iletişimi keserler. yani ödül falan hak getire :D ayrıca hiç kimseye anlatmayın, anca müdür ya da yetkili birine anlatın onu da kayıt alın ki ileri de başınıza iş açmasınlar, burası tekrardan türkiye..

bu arada anlattığınız açığı kullandınız mı cidden işe yaradı mı bu da önemli. belki abartıyorsunuzdur.
ayrıca şurdan bankanın açıklara karşı tavrını görebilirsiniz.
https://www.sikayetvar.com/qnb-finansbank/qnb-finansbankta-guvenlik-acigi-var-sisteminiz-kotu
webtetkik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

webtetkik webtetkik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

osidosi adlı üyeden alıntı

boş verin başınıza dert almayın, burası türkiye.. adamlar gider sistemimizi manipüle etti, hackledi falan diye dava açarlar.. bu olmasa bile, heh iyi teşekürler deyip sizle iletişimi keserler. yani ödül falan hak getire :D ayrıca hiç kimseye anlatmayın, anca müdür ya da yetkili birine anlatın onu da kayıt alın ki ileri de başınıza iş açmasınlar, burası tekrardan türkiye..

bu arada anlattığınız açığı kullandınız mı cidden işe yaradı mı bu da önemli. belki abartıyorsunuzdur.
ayrıca şurdan bankanın açıklara karşı tavrını görebilirsiniz.
https://www.sikayetvar.com/qnb-finansbank/qnb-finansbankta-guvenlik-acigi-var-sisteminiz-kotu

açığı kullandım denedim hatta banka kendisi bu açığı onayladı yanı açığın çalışması için en son bankayı arıyorsun bir bakiye transferi gerçekleştirmeleri gerekiyor adamlar transferi gerçekleştiriyo

http://webtetkik.com/ aliexpress ürün araştırma ve inceleme platformu

• Üyelik 29.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

SeoBoss adlı üyeden alıntı

Doğru kişilerle muhatap olmak için bence yarın bilişim şubesinin mesai saatlerini beklemenizi öneririm.

doğrusu korkmaya başladım o kadar aradım anlattım illa bana alat diyor mantıklı ise seni yönlendiririm zaten ses kaydı yapılıyor faan diyor

o kadar aradımda yarın öbür gün sıkıntı çıkarsa başıma iş çıkmaz inşallah şuan ne yapacam anlayamadım doğrısı
LastWebmaster

kişi bu mesajı beğendi.

LastWebmaster LastWebmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 873
  • Beğeniler 362 / 361
  • Ticaret 28, (%100)

webtetkik adlı üyeden alıntı

doğrusu korkmaya başladım o kadar aradım anlattım illa bana alat diyor mantıklı ise seni yönlendiririm zaten ses kaydı yapılıyor faan diyor

o kadar aradımda yarın öbür gün sıkıntı çıkarsa başıma iş çıkmaz inşallah şuan ne yapacam anlayamadım doğrısı

Firmanın kendini savunmasını sağlamak nezamandan beri sıkıntı oldu ?

wmaraci
wmaraci

joyned joyned WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ön muhasebeci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 797
  • Beğeniler 225 / 224
  • Ticaret 0, (%0)
Ben olsam ana müdürlüğüne giderdim.

raten2007 raten2007 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
fazla film izlemeyin, burası türkiye sistemimizi manipule etti diyip hem senden tazminat alır hem de açığı kapatırlar bu kadar basit, ha çok heyecan arıyorsan yüz yüze görüşme talep eder üstü kapalı tarif edersin ve karşılığında bir miktar istediğini söylersin ya da benimle beraber gömülür neyse der kalkar gidersin kimse de seni kolundan tutup geri çeviremez bu tarz konuları burada açığa çıkarmış olman bile bankanın seni mahkemeye verebilmesi için yeter fazla ifşa etme kendini ne yapmalıyım nasıl yapayım diyerek

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)

webtetkik adlı üyeden alıntı

açığı kullandım denedim hatta banka kendisi bu açığı onayladı yanı açığın çalışması için en son bankayı arıyorsun bir bakiye transferi gerçekleştirmeleri gerekiyor adamlar transferi gerçekleştiriyo

dostum boşver. admin den rica et konuyu da kaldırsın. ne olur ne olmaz. Bunlar sadece çıkarını düşünür, her açık zarar ve güvenilirlik kaybı demektir. elalem boşuna ödül vermiyor ama bizim ülke bu kadar medeni ya da öngörülü değil. Belki bir çalışanın bilerek bıraktığı bir açık bile olabilir, neler dönmüyor dünyada.

banka müdürünü sosyal medyadan bul, bir tweet at. geri dönerse anlat durumu, dönmezse .... et. şimdi burayı okuyan kaç kişi açığı bulmak için uğraşıyordur kim bilir. dediğim gibi konuyu kaldır.

Szr57 Szr57 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek üniversite öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 19 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim en iyisi bak netten ana şubesine orda uygulama ile ilgili bölüm vardır. En iyisi yü yüze görüşmek ne mail atarak ne telefonla halledebilirsin. Git ana şubeye yetkili biriyle görüşmek istediğini söyle. Başka kişilere anlatma.

Seocalismasi Seocalismasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 4 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
hocam bende ingenico'da bir açık buldum hatta bulduğum açığı kendilerine anlattım. Ödül falan beklemiyorum.
Sonuç teşekkür ettiler.
Açık hala duruyor.

100 Adet Backlink 39 TL - Da ve Pa min.15 | Max.95'dir.

• Üyelik 29.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Dün akşam aradım anlattım yetkili kişi biz gerekli incelemeleri yapıp ilgilenecez dediler başkada bir şey demedi ödül falan size dönüş yaparız dedi konuyu kapatabilir misiniz ödül falan vermeyecek bunlar

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al