Turkcel in CEO su canlı yayında konuşurken izledim diyordu bütün GSM firmaları ile birlikte çalışmayı planlıyoruz ortak altyapı bütün illerde şebeke problemi çözülür ve maliyeti düşük olur diyordu umarım o şekilde ortak çalışırlar.
Hocam kafanıza o kadar takmayın açın interneti araştırın falan diyin yada kafanıza çok takmayın anlatıp geçersiniz geleceğinize odaklanın bence siz kendiniz için çalışıyorsunuz sonuçta onlar olmazsa yani biz müşteriler yemek yiyemezsiniz öyle ďüşünun sizi sevdim hocam Allah yardımcınız olsun.
Hocam kafanıza o kadar takmayın açın interneti araştırın falan diyin yada kafanıza çok takmayın anlatıp geçersiniz geleceğinize odaklanın bence siz kendiniz için çalışıyorsunuz sonuçta onlar olmazsa yani biz müşteriler yemek yiyemezsiniz öyle ďüşünun sizi sevdim hocam Allah yardımcınız olsun.
Zaman ayırıp öneride bulunduğun ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, umarım ortak şebeke kullanılır. Zamanında ************* gsm olarak sektöre girmek istediğinde Turkcell ortak kullanıma izin vermedi bundan kaynaklı *************un internet alt yapısında diğer firmalarla ortak kullanıma pozitif bakmıyor ama 5g şebekesi için ortak bir çözüm planı varsa çok güzel işleyecektir süreç. Tekrardan teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için