Hocam bir çok şeyi hallettim ama tutarı çekme konusunda sorun yaşıyorum. Kullanıcı 5-6 tane ödeme oluşturup 7. defada ödeme yapacak olursa benim o kullanıcının oluşturduğu son ödeme tutarını çekmem gerekecek. Mesela "x id'li kullanıcının oluşturduğu ödeme verilerinden en sonuncusunun tutarını al" anlamında bir query gerekiyor. Bunun dışında ödeme bittikten sonra şöyle kodlar döndürdüm, mümkünse kontrol eder misiniz?

//Islem basarili oldugunda success yazılarak, Shopier tarafında bildirimin basarili geldigi dogrulanmıs olunur

$kullaniciid = $kbilgi['id']; //Kullanıcının id'sini çekiyorum.
$eskibakiye = $kbilgi['bakiye']; //Kullanıcının eski bakiyesini alıyorum.
$yenibakiye = $eskibakiye + $price; //Eski bakiyeyi alıp Shopier'ın döndürdüğü tutar ile topluyorum. (En azından şimdilik öyle zannediyorum :)) )

//Ödemenin durumunu onaylatıp sipariş id'si atıyorum.
$update = $vt->prepare("update shopier set SiparisId=?, Durum='OK' where KullaniciId=?");
$update ->execute(array($orderid, $kullaniciid));

//Kullanıcıya bakiyesini veriyorum.
$bakiyever = $vt->prepare("update uyeler set bakiye=? where id=?");
$bakiyever->execute(array($yenibakiye,$kullaniciid));

//Eğer güncellemeler ve bakiye ekleme işlemi tamamlanmışsa kullanıcıya durumu bildiriyorum.
if ($update&&$bakiyever)
echo '
Ödeme başarılı!
';

//Eğer veritabanı işlemleri başarısızsa kullanıcıyı desteğe yönlendiriyorum.
else
echo '
Bir şeyler ters gitti, lütfen Destek Bildirimi oluşturun!
';

} //Shopier'in yönlendirdiği $_GET değeri için oluşturduğum if komutunun bitişi. Shopier odeme.php?durum=basarili Gibisinden bir adrese gönderiyor.
//Bu şekilde kullanım güvenli mi hiç bilmiyorum biraz komik olabilir :))