Noindex algılandı uyarısı aslında bir sorun veya hata değildir. Bunu görmezden gelebilirsiniz.

Örneğin sizin indexlenmesi gereken sayfanız: example.com
Noindex olması ve Google sıralasında yer almaması gereken sayfanız: example.com/wp-admin

Kısacası Google botu sitenizi ziyaret ediyor, example.com'u indexliyor. Sonrasında ise example.com/wp-admin sayfasını görüyor. WordPress ve SEO eklentileriniz Google'ı "bu sayfayı sıralamaya ekleme" şeklinde uyarıyor. Yani noindex olmasını belirtiyor.

Google ise wp-admin sayfasını noindex gördüğü için sıralamaya eklemediğini size Search Console üzerinden bildiriyor. Yani ortada sorun, problem yok. Bu konu genelde sorun gibi düşünülüyor ve çözüm için eklenti kodlarına bile müdahale etmeye çalışanlar oluyor. Bu yüzden en basit şekilde anlatmaya çalıştım.

Sizin örneğinizde ise: /feed kısmı Google sıralamasında yer almaması gereken bir sayfadır. WordPress ve mevcut SEO eklentiniz bu sayfaları otomatik olarak noindex yapmıştır. Bu yüzden bu sayfalarınız Google'da hiçbir arama sonucunda görünmemesi gerekir. Aksine bu /feed gibi sayfaların noindex olmaması SEO açısından zarar verir sitenize.

Tabii eğer example.com yani direk olarak anasayfa ya da içerik sayfalarınızda noindex algıladıysa Google, işte bu sorundur.