-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ankara'da yine deprem oldu baska yerde oldumu bilmiyorum. Peki bu depremler ne zaman son bulacak ara ara depremler oluyor
Edit: son bulacak derken yanlış kastettim. Bu yogunluk ne zaman azalacak anlamında sormak istedim çünkü uUn zamandır bu kadar deprem olduğunu hatırlamıyorum buralar da
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Ne bilelim kardeşim peygamber değiliz
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Programlama
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Haarp bi yeri uçuracak, havadaki tuhaflıktan anlaşılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Depremler ne zaman son bulacak diye soru mu olur :D Dünya döndüğü sürece olacaktır. Yok harpmış yok amerikaymış geçin bu işleri... Amerika’nın öyle bir gücü olsa kendi kasırgalarını, kendi depremlerini engellerdi.
Amerikayı geçtim, depremleri önleyebilecek bir şey olsaydı bunu japonya yapardı herkesten önce.
Doğal afetler insan öldürmez; tedbirsizlik ve hazırlıklı olmamak öldürür. En çokta rantçılık öldürür !
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dünya var oldukça depremler olacaktır. doğal afet diye boşuna demiyorlar, engellenemez lakin 2 3 ayda bir beşik gibi sallanan japonya da depremden zarar ya da ölüm oranı yakşalık sıfır olduğu gibi, zararları önlenebilir.
1 ile 5 şiddetinde depremler sürekli oluyor zaten bu önemli değil. asıl, beklenen istanbul depreminde ülke bir falekate sürüklenecek ve tek bir önlem hala yok. o kadar ciddi bir durum bu. tüm ülke sosyal, siyasi ve ekonomik bir felaketin içinde olacak. ama bizim siyasetçilerde hala ceplerini doldursun, yok istanbulu kimseye yedirmeyiz diye laf gevelesin anca. istanbul diye bir şehir kalmayacak ortada..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kıyamet yaklaştıkca depremler artacak yani bu sıklık bırakın azalmayı çoğalabilir. Namaz kılınması, evrenin dengesini düzenliyor şimdi namaz kılanlar azaldı ve azaldıkça denge bozuluyor en son kimse Allah Allah demiyecek ve kıyamet kopacak.
Ek olarak bu şu anlamada geliyor olabilir eğer ibadet edenler azalmasaydı kıyamet belki hiç kopmayacaktı.
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunlar hepsi kıyamet alameti kadın şiddeti çok artı hayvanlar ölüyor havalar sıcak 50 derece, depremler, yangın ormanları varda var insanlar insan olmadığı sürece bu olaylar bitmez demem o ki insanlık ölmüş bizde bu olayları yaşıyoruz. Teknoloji, binalar vb şeyler m.ö bilmem kaç bunlar yoktu hayat güzeldi bun ilet şeyler hayatımıza girdikten sonra olanlar oldu. Örnek vereyim telefon yokken bayramda insanlar ev ev gezerdi bayram kutlardı şimdiki zamanda ise telefondan sms yada sosyal medyadan kutlanıyor. Bir tane daha vereyim çocuklar eskiden sokaklarda oynardı şimdi ki zamanda çocuklar youtuber yada telefonla oynuyor sokaklara bakıyorsun oynayan çocuk yok. Yine demem o ki teknoloji vb şeyler hayatımıza girdikten sonra olanlar oldu.
Biraz karmaşık oldu k.b türkcem pek iyi değil 😉