-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ç** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Yaklaşık 3-4 aydır kendi imkanlarımla Html, Css, Javascript , Jquary ve bootstrap 4 öğrendim. Bu işi iyice ilerletip ana mesleğim olarak kullanmak istiyorum bugün bir müşteri buldum.
Bir petshop için responsive bilgilendirmeleri olan bir site istedi benden fakat ne kadar ücret almalıyım hiç bir fikrim yok. Acaba tamamen front-end olan bir site için ne kadar para almalıyım, normal fiyatlar ne kadar?
Ayrıca be e-ticarret bölümü de istedi bu konuda tam bilgim olmadığı için onu 1 ay sonrasından ekliyeceğimi söyledim. Eğer ekleyebilirsem bir e-ticaret bölümü olan bir site için ne kadar para almalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Altından kalkabilecek bilgiye sahip misin ? ben bu işi alnımın hakkı il teslim eder diyor musun ?
fiyat konusuna gelince emeğinin karşılığını iste ilk iş diye ölü fiyat verme
1 kişi bu mesajı beğendi.
Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?
Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam e-ticaret bambaşka bir iştir. php gibi bir backend dili bilmeden sadece html,css,jquery,bootstrap bilginiz ile e-ticaret sitesi oluşturamazsınız. En iyi ihtimal wordpress WooCommerce kurarsınız, o da hayli yavaş ve birçok entegrasyon gerektiriyor.
PetShop işine gelirsek, bilgilendirmeler neye göre yapılacak? Daha detaylı bilgileri P.M atarsanız ihtiyacınız olan şeyleri ve fiyat belirlemekte yardımcı olabilirim.
6ok4y
Mobile & Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mobile & Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam beni yanlış anlamayın ama yazınızı okuyunca bu işlerden pek anlamadığınızı yeni yeni öğrendiğinizi bir yerlerden başlamak istediğinizi anladım. 3-4 ay çok az bir süre, bi iş almak için acele etmeye gerek var mı?
Benim tavsiyem; kendinizi geliştirebildiğiniz kadar geliştirip bu işlere öyle girmeniz. Hatta bu işlere girmeden önce kendi kafanızda projeler üretip kodlamayı deneyin. Yapamadığınız yerlerde araştıra araştıra öğreneceksiniz zaten. Böylece daha kalıcı olacak.
Bilmediğinizi varsayarak yazıyorum. Front-end ve Back-end tamamen farklıdır.
HTML, CSS vb. ile yönetilebilir sistemler yapamazsınız.
Müşterinin istediği e-ticaret sistemi için back-end bilginizin olması gerekiyor. Sadece bununla da kalmıyor. Sistemin güvenliğini sağlamak için iyi seviyede bilginizin olması gerekiyor.
Hadi hazır sistem kuracağım diyin. Bu seferde hazır e-ticaret sistemlerinde çok fazla özellik bulunduğu için çok yüksek rakamlar isteniyor. Size gelen müşteri o rakamları kabul edecek mi? İleride performans sorunu ya da güvenlik sorunu yaşarsa müşteri size geldiği zaman ne yol izleyeceksiniz? Sonuçta sizin yazdığınız bir sistem değil.
Fiyatlandırma kısmına gelecek olursak, istenen özellikler, sayfa sayısı vs fiyat belirlemede önemli. Kısaca ben back-end tarafında sayfa sayısı ücreti * harcanan zaman olarak ücret belirliyorum. Örnek: tek sayfa 200tl. Toplam 5 sayfadan oluşacak. 5 sayfayı kaç saatte yaparım? 10 saatte. 10x200 = 2.000TL + vergiler. (Rakamlar örnektir.)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ç** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için,
şöyle söyliyeyim freelancer.comda bir kaç küçük iş yaptım açıkcası ama ufak şeylerdi yapabilceğimi düşünüyorum kesinlikle. Yourumlarınız için çok sağolun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
4 ay, ne bileyim :confused: Az değil mi?
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
11 yıldır işin içindeyim hala yapmadığım şeyler var çok aceleci davranıyorsunuz bilgim yok mu var ama her şey bir anda olmuyor maalesef nacizane bir dost nasihati olsun size bu, sonra mahçup duruma düşmeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ç** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle inanın sizleri anlıyorum ve endişelerinizi de, fakat front endde başarılı olduğumu düşünüyorum şuan fiyat sordum size sizlerde cevapladınız sağolun.