-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
wordpress kullanıyorum. yeni bir yazı yayınlayacam. wordpresste posts kısmında tags diye kısım var. keywordlerimi oraya yazacam. ayrıca yazımın başına keywordlerimi ekleyip yazı puntosunu en düşüğe getirecem ve rengini arka planla aynı yapacam. 27 tane keyword kullanmayı düşünüyorum.
1 tanesi 100k - 1 milyon arasında aranıyor rekabeti düşük
2 tanesi 10-100k arasında aranıyor rekabeti orta
13 tanesi 10-100k arasında aranıyor rekabeti düşük
2 tanesi 1 - 10k arasında aranıyor rekabeti orta
9 tanesi 1 - 10k arasında aranıyor rekabeti düşük
sorum şu; 27 tane keyword kullanmak çok mu fazla? keywordlerimi yazımın başına eklemeli miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Özgün olduktan sonra istediğiniz kadar yazı bulundurun.
Keywords ler her yazı için ayrı kullanın ve yazılarınızın içinde kelimeler türetin başarıyı göreceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
w4nted adlı üyeden alıntı
Bu konuya katılmıyorum.
Kaç konu girilmeli kısmına gelince anahtar kelimelerinizi bilmeden net bişey söylemek doğru olmaz
Çok yazı olmasındansa az yazıyla çok hit almak her zaman daha mantıklı.
Keywordleri bahsettiğiniz şekilde gizlemek spama girmenize neden olabilir.
Etiket kullanımına gelince ben olsam etiket kullanmazdım. Kesinlikle normal blog sitelerinde yararı yok zararı var
Özgün olduktan sonra yükselmemesi mümkün değil. Tamam dediklerinizde doğru ama öncelik özgünlük.. Copy paste ile ilerlemek kolay değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Hayır olmaz.
Şöyle düşünün bir site.com/korku-filmleri diye bir sayfanız var bu sayfanın hangi kelimelerde yükselmesini istediğinizi zaten arama motorlarına bildirmişsiniz.
Birde site.com/tag/korku-filmleri diye bir sayfa var ikisininde anahtar kelimeleri aynı. Arama motoru siteniz güçlendikten sonra sıralamaya normal konularıda getirebilir etiket sayfalarınıda bu ileride sorun oluyor.
İkincisi etiket sayfalarında konu sayısı az olduğundan katma değeri düşük içeriğe neden oluyor.