Merhaba arkadaşlar foruma üye olmamıştım ama uzun zamandır arka plandan takip ediyorum bugün üye oldum çünkü aklımda bir proje var. Aslında aklımda değil kısmen uyguladım da denilebilir.

bebebiyografi.com domainini aldım ve üzerine wp mu kurdum. Peki nedir bebebiyografi ne işe yarar?

Şöyleki, bebeklerin belirli bir yaşa gelene kadar olan tüm hikayelerini, gelişimlerini, ilk deneyimlerini, resimlerini, aşı günlerini, doktorlarını, hastalıklarını vs. vs daha bir çok bilgiyi ebeveynlerin oluşturacağı bir platform. Ayrıca belirli bir yaşa geldikten sonta anne babanın çocuğuna bırakabileceği çok detaylı bir albüm.

Nasıl çalışır?
Anne veya babaları bebeklerinin adında bir hesap açarlar ve bu hesap sonucu sistem otomatik olarak taslak bir blog sunar kullanıcıya anne veya baba sadece belirli bir standartta önceden oluşturulmuş bu tema üzerinden düzenleme yapacaklar. Bu arada test etmek isterseniz adres şu;
http://bebebiyografi.com/

Baştan söyleyeyim deneme amaçlı bi tema ve bi anasayfa oluşturdum ileriye dönük bir çok geliştirme yapılabilir.

Tema warez. wpmu eklentileri warezdir. deneme amaçı kurduğum için daha lisanslarını satın almadım. Dediğim gibi işi kendi başıma götüremeyeceğimden dolayı işin seo ve webmaster ya da fikir kısmında birilerinin olması gerekiyor.

Bir yada 2 kişi olabilir benim için sorun değil yeterki işi geliştirebilecek ve katkıda bulunabilecek değerli arkadaşlarla tanşalım.

Soru, öneri ve görüşleriniz benim için çok değerli eksileri ve artılarını, tutar mı, tutmazmı 1-2 kelimeyle yazarsanız çok memnun olurum.
Ortaklık konusuna gelince fikir benden çıktığı için detayları konuşmak gerekiyor ben buradaki kimseyi tanımam kimsede beni tanımaz bu yüzden ön yargı oluşabilir ama hepimiz kardeşiz sonuçta aşılmayacak sorunlar değil bunlar.
Selamlar, saygılar