Arkadaşlar canımı sıkan bi kaç sorun var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
1. Sorum : Google adsense başvuru bi kere yanlışlıkla yapmıştım daha siteyi açarken 1-2 içerik varken ama red cevabını almıştım sonrasında başvuru yapmadım 2 gün önce google adsense başvurunuz onaylandı dedi başvuru yapmadığım halde, bende canıma minnet kullanayım dedim . Siteye sadece 2-3 yere koymama ragmen reklamlar kafasına göre 5-6 yerde çıkıyor bu sorunla karşılaşan var mı , varsa çözümü nedir acaba ?
2. Sorum : Trafic Bot hakkında blog sitemi normalde 2o kişi falan ziyaret ediyordu siteye reklam koyduğumdan beri(2 gündür) binlere ulaştı ben trafic bottan geldiğini düşünüyorum ama bu botları nasıl engelleyeceğimi bilmiyorum bide bu botlar google adsense için sıkıntı olur mu çünkü gösterim başına maliyetim arttıyor, yani reklam hesabım banlanabilir mi?
3. Sorum : Film siteme koyduğum reklamlar kafasına göre görünüp görünmüyor bazı konularda görünüyor bazılarında görünmüyor ?
4. ve Son Sorum : Google adsense sitemi çok yavaşlatıyor page speed değerim mobil için 8o lerdeyken reklamları kullandığımdan beri 3o lara kadar düştü , adsense kodunu footer bölümünden çağırmama ragmen pek etki etmedi başka çözümü var mı acaba ?
Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Site adreslerim:
BuradaBiliyorum.Com
Film.BuradaBiliyorum.Com
Forum.BuradaBiliyorum.Com