Ayın 15inde verdiğim sipariş 16sında aras kargoya geldi tam 8 gün kargoyu eve getirmediler. İlk gün adres yetersiz diye siteye not düşmüşler kalan 7 gün geldik yoktunuz naraları atmışlar. Ben bu kargo için 1 hafta evdeydim kaldı ki diğer kargo firmalarından da birçok kargo aldım kanıtlarım da var. Neyse sonra ne yapmışlar biliyor musunuz kargoyu geri göndermişler. Olacak iş değil. Daha sonra ürünü aldıgım firma ile iletişime geçtim kargoyu tekrar yollattım. Aras kargodan başka anlaşmalı firma olmadıgı için tekrar arasla gönderiyoruz dediler ayın 22sinde kargo geldi 23ünden beri kargoyu yine getirmiyorlar. Bugün tekrar geri yollamışlar
Genel müdürlükten bölge müdürlüğüne kadar her yeri aradım şikayet kaydı oluşturdum tamam efendim bugün mutlaka getirecekler yarın mutlaka getirecekler demekten başka bir halt yapmıyorlar. Şubeye gidip kargoyu elden alsam mutlaka tartışma çıkarırım biliyorum. İnatla kargoyu getirmiyorlar çünkü. Dalga geçer gibi kargoyu günlerce bekletip geri yolluyorlar. Şubelerine gidip olay çıkartmamak için kendimi zor tutuyorum