lostyazilim
tr.link

Patent hakkında

4 Mesajlar 608 Okunma
lstbozum
tr.link

aOktemer aOktemer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Worker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 78 / 56
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

E-Ticaret yapacağım. Sadece bulunduğum şehire hizmet vereceğim. Host + Domain aldım, Opencart kurulumu yaptım ve ürünlerimi yüklüyorum. Fakat aklıma takılan bir soru var. Aldığım alanadının patentini almalımıyım?(Sitenin patenti alınıyor mu onuda tam bilmiyorum) Whois'de bilgilerim açık. Satın alınan tarih, isim-soyisim belli. Patent almazsam ileride birisi alıp beni şikayet edebilir mi? Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

indirimkuponlari.site
wmaraci
reklam

nettebugun1 nettebugun1 WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 19.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 194 / 237
  • Ticaret 45, (%100)
Marka oluşturuyorsanız almalısınız. Wmaraci diye bir forum var ve eğer bu ismin telifi alınmamışsa ileride belki aynı belki farklı bir alanda aynı ya da çok benzer isimle kurulan ve bu ismi alanlar şikayetçi olabilirler..
Tatlıcılarda ve köftecilerde olan isim savaşlarını duymuşsunuzdur ve sanırım sahibinden’de de benzer bir durum olmuştu. Uzun vadeli bir yatırım olarak görüyorsanız almanızda fayda var.

nettebugun1 nettebugun1 WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 19.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 194 / 237
  • Ticaret 45, (%100)
Bkz.: https://www.turkpatent.gov.tr/TURKPATENT/

aOktemer aOktemer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Worker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 78 / 56
  • Ticaret 3, (%100)

nettebugun1 adlı üyeden alıntı

Marka oluşturuyorsanız almalısınız. Wmaraci diye bir forum var ve eğer bu ismin telifi alınmamışsa ileride belki aynı belki farklı bir alanda aynı ya da çok benzer isimle kurulan ve bu ismi alanlar şikayetçi olabilirler..
Tatlıcılarda ve köftecilerde olan isim savaşlarını duymuşsunuzdur ve sanırım sahibinden’de de benzer bir durum olmuştu. Uzun vadeli bir yatırım olarak görüyorsanız almanızda fayda var.

İllaki patent alacağım fakat şu an için o bana masraf olarak yansıyacağı için soruşturmak istedim. Ücretler hakkında da tam bir bilgiye sahip değilim ama dediğim gibi kurulumda artı bi masraf olacak. Ama muhakkak alınması gerektiğini anlamış oldum. Teşekkür ederim nettebugun1

indirimkuponlari.site
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al