-> hocam niche anahtar kelime de bir sitem var tamamen o anahtar kelimeye odaklı ortalama 1000 kelimelik makaleler yazıyorum. 20 makale falan oldu. 2 buçuk aylık site şuan. Google da ilk 500 de dahi hedef anahtar kelimede yokum. Yoast seo eklentisini kullanıyorum. Google search site haritası ekli güzel index de alıyor ama sıralamada da yokum. Bir kere backlink çalışması da yapıtırıldı tık yok. Makale yayınlamayı azalttım 2 haftada bir makale atıyorum. Bol resimli resimleri dahi kendim hazırlıyorum ama olmuyor. Geçen hafta adsense hesabım da kapatılınca Hevesim kırıldı. Aşşağıda soru olarak yazdığım işlemleri yapıyorum. Bir tek ordan bir iki hit geliyor.
->reddit, Twitter gibi buna benzer sosyal ağlarda yazımızın bir kısmını veya tamamını paylaşıp kaynak olarak sitemizi eklemek faydası olur mu?
->anahtar kelimemizde bize rakip olan sitelerden backlink almanın yararı olur mu o sitelerin önüne geçmek için?
->reddit, Twitter gibi buna benzer sosyal ağlarda yazımızın bir kısmını veya tamamını paylaşıp kaynak olarak sitemizi eklemek faydası olur mu?
->anahtar kelimemizde bize rakip olan sitelerden backlink almanın yararı olur mu o sitelerin önüne geçmek için?
1- 2,3de olsa ordan trafik getirir. Seo için 100 üzerinden 5 deredece bir etki eder.
2- Malesef. Rakip site direk size link de verse linkleri daha iyiyse yukarda olur.