-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar. Mimarım. Aktif olarak çalışmaktayım. 3 boyutlu mekan tasarımı, modelleme ve render konusunda oldukça iyiyim. Halihazırda bir kaç websitem mevcut farklı sektörlerde.
iç mekan, dış mekan, bahçe tasarımı gibi farklı konseptlerde tasarım yapıp farklı açılardan çokça render alıp(malzeme ve obje de değiştirerek mekanda farklı denemeler yapma şansımda var tabi ki) paylaşma gibi bir düşüncem mevcut.
pinterestte bu konuda durum nedir? tasarım ve dekorasyon alanında ilgilenmeye değer mi? Ek gelir oluşturma şansı var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
TR icerik ile degmez.Resimlere Yabanci icerik yazarak guzel kazanc saglayabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ingilizce içerik çalışıyorum. 1 haftada 800 etkileşim aldım ama linke tıklayanlar 2 kişi. uzun vadede iş yapar
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İngilizce içerik üretirseniz emeklerinizin karşılığını alırsınız. Pinterest'de bir şeyler elde edebilmek içinse 1-2 ay sabırla rich pin atmanız gerekiyor. Sonrasında pinleriniz daha fazla kişiye ulaşmaya başlıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Çok iyi kazanç sağlayanlar var. Yapabileceğinize inanıyorsanız neden olmasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SMMM
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyla alakasız olucak ama free stock sitelerinde çalışmalarınızı yükleyebilirsiniz 3 5 dolar indirme bedeli koyup satış gelmesini bekleyebilirsiniz. Ya da freelance sitelerinde alanınızla alakalı iş ilanları oluşturabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sosyal Medya & PTC Expert
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tasarım, incik boncuk, desen, görsel sanatlar tarzı uğraşlar için Pinterest bayağı iyi durumda. Azmederseniz iyi sonuçlar yakalayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2000 pin atıp 100 200 hitle 40 50 tl civarı kazandırıyor pinterest yabncı içerik siteler pinlerin 100 tanesi tutsa yetiyor yani. sizin işe gelecek olursak maksimum 1000 pin atmanız ve görsellerin gerçek anlamda dikkat çekici olması gerekyor ki aynı oranları yakalayın bu işi tr site ile yapacağım derseniz uğraşmaya değmez derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Cevaplar için teşekkürler.
İllaki para kazanayım diye bir derdim yok açıkçası. İş durumum iyi çok şükür. Halihazırda web sektöründe yatırımlarım olduğu için "ek kaynak" yaratması açısından düşünmüştüm sadece.
Yabancı dilim iyi seviyede. Amacım ingilizce bir site açmak ama türkiye pinli adsense hesabına sahibim. geliri etkiler mi bilmiyorum.
Stock sitelerini ufak tefek denedim. Satış başı çok az ücret veriyorlar ve bir kaç resimle gelir elde etmek nerdeyse imkansız. Çünkü gözlemim şu yönde ki insanlar ücretli stock görsel satın alınca aşırı didikliyor. oldukça büyük bir portfolyo ile anca gelir elde edilebiliyor.
Freelance sitelerle vs uğraşmama gerek yok çok şükür. Mevcut piyasada işlerim yoğun.
Bir yandan arşiv oluşturmaya başladım. Bir sahne oluşturup(veranda/bahçe), sırasıyla sahnedeki objeleri, materyalleri değiştirerek farklı açılardan render aldım biraz.
Ayrıca atıyorum bir villa ya da yapı cephesi oluşturup, cephe üzerinde farklı renkleri ve materyalleri deneyerek farklı ve çok sayıda render almak üzerine bir konsept düşünüyorum.
Elimdeki yaptığım projeleri yüklesem geniş bir arşive sahibim fakat tamamı uygulanmış/satılmış projeler. Paylaşmayı etik bulmadım.
Siteyi açmak konusunda da acele etmeyeceğim. Biraz arşiv oluşturup daha sonra site açmayı düşünüyorum. Sanırsam bu şekilde daha doğru olacak.