Cevaplar için teşekkürler.

İllaki para kazanayım diye bir derdim yok açıkçası. İş durumum iyi çok şükür. Halihazırda web sektöründe yatırımlarım olduğu için "ek kaynak" yaratması açısından düşünmüştüm sadece.

Yabancı dilim iyi seviyede. Amacım ingilizce bir site açmak ama türkiye pinli adsense hesabına sahibim. geliri etkiler mi bilmiyorum.

Stock sitelerini ufak tefek denedim. Satış başı çok az ücret veriyorlar ve bir kaç resimle gelir elde etmek nerdeyse imkansız. Çünkü gözlemim şu yönde ki insanlar ücretli stock görsel satın alınca aşırı didikliyor. oldukça büyük bir portfolyo ile anca gelir elde edilebiliyor.

Freelance sitelerle vs uğraşmama gerek yok çok şükür. Mevcut piyasada işlerim yoğun.

Bir yandan arşiv oluşturmaya başladım. Bir sahne oluşturup(veranda/bahçe), sırasıyla sahnedeki objeleri, materyalleri değiştirerek farklı açılardan render aldım biraz.

Ayrıca atıyorum bir villa ya da yapı cephesi oluşturup, cephe üzerinde farklı renkleri ve materyalleri deneyerek farklı ve çok sayıda render almak üzerine bir konsept düşünüyorum.

Elimdeki yaptığım projeleri yüklesem geniş bir arşive sahibim fakat tamamı uygulanmış/satılmış projeler. Paylaşmayı etik bulmadım.

Siteyi açmak konusunda da acele etmeyeceğim. Biraz arşiv oluşturup daha sonra site açmayı düşünüyorum. Sanırsam bu şekilde daha doğru olacak.