kankirmizi adlı üyeden alıntı

TolgaYılmaz hocam hazır yazılımı kurar gider vsvs demişsiniz de, prestashop kurdum diyelim, türkçeleştirilmiş responsive tüm fonksiyonları ile çalışan mükemmel bir tema. Bazı modüllerle beraber örneğin kapıda ödeme, sanal pos entegrasyon, mail adresine fatura, indirilebilir faturalar falan. Sizce çok boş mu olur yani :) şahsen kendi sitemi bu yöntemle kurdum. Allaha şükür bir sıkıntısı yok.
Ha şunu da diyeyim,prestashopun modülcüsü piyasada yok, varsa da 1 2 tane. Kaliteli iş yapmak zor. 2000dolara bile modülleri var. 50 liraya domain alamıyorken e ticaret sitesi kuramaz kimse.

Ben her zaman demişimdir. 5000 lira gidipte kaptırmayın kimseye e ticaret sitesi için. Yanından bi sıfır atın gelin halledeyim.

İyi forumlar.

Hizmet kalitesi diye birşey var.Yeri gelir gece yarısı destek gerekir.Yeri gelir sisteme ilave özellik gerekir o gerekir bu gerekir.Senin yapacağın şey kurup bırakmak, bu konuşmandan sonra senin yazılım sektöründe olduğunu dahi düşünmek anlamsız :)

Konu arkadaşlar kaba bir hesap yapmışlar bende yapayım :)

Tema çizimi/dökümü : En az 1.500 TL
Bunu düzgün alt yapıyla kodlayacak personel : En az 5.000 TL
Logo yapacak tasarımcı : Ortalama 300-500 TL
Seo + reklam : En az 5.000 TL

başlangıç olarak benim öngörüm budur :)

5 bin lira kaptırmayın demişsin; kimse kaptı kaçtı yapmıyor, benim emeğimin değeri budur diyor.O sizin Prestashop'u tek tıkla kurduğunuzu sıfırdan yapıyor.Gerçi kime neyi anlatıyorum. :)