Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yakında bunlar ülkeyide ele geçiriler zaten türkiye işsizlik oranı yüksekti bunlar geldi 2 katı oldu. Nereye gitsem suriyeli çalısıyor. Bayramda bayram ikramiyesi, her ay maaş, bedava hastane, herşey onlara güzel bizden daha iyi yaşıyorlar. Ülkemizden gitmelerini istiyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bize tecavuz etselerde haklilar oy verdiniz suriyeli kardeslerim diyen adama
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
birkaç ay önce bununla ilgili bir yorum yapmıştım arkadaşımıza. Bana okadar da değil demişti.
Yahu ben uydurmuyorumki, bunlar olacak diyorum. Yeni birşey daha söyleyeyim, hükümet suriye politikası için bunları başımıza bela etmeye devam edecek, siz onların umurunda değilsiniz ! Baskı görürlerse gönderirler demeyin. Gönderemezler sebepleri var.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşın dediği gibi onları hükümet politikası nedeniyle çekmek zorundayız. Büyük ihtimalle 2 gün bekletilip içeri alınacaklar. Çünkü avrupa ve amerikadan bu konu hakkında baskı yenilecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İmza!!! Get Closer!
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tür videolar fazlaca provokasyon unsuru taşır. Etrafta asker yok, neresi olduğu belli değil ama insanlar hemen galeyana geliyor.
Bazı insanlar (!) Suriyeli nefreti oluşturmak için güney Afrikada olayı bile proveke edebilir.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Direkt savunmaya geçmeye odaklı.Geçen gün diyor ki birisi.Muharrem İnce şunu yaptı bunu eee malum şahıslar naptı? Osman Öcalan'ı TRT'ye çıkardılar seçim için apoya gittiler pkkyı dağdan indirdiler falan.Söylediği 2 şey birincisi milletin refahı için ikincisi yaptılarsa bir bildikleri vardır.Yani çok takılmayın zihniyetleri değiştiremezsiniz.
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
darknov4 Arkadaşım bu nasıl bir başlık tabi ki de suriyeliler ülkeye girecek bu ülke onların şükür edin bizleri çıkarmıyolar bu kadar nankör olmayalım lütfen !
2 kişi bu mesajı beğendi.