Konuya nasıl gireceğim bilmiyorum ama şöyle anlatayım. Bu işi yapan insanların Türk olması zaten ayrı bir güzelken bizim onlara destek çıkmamız Türk webmaster ailesinin büyümesini sağlar bence.

Konuyu reklam felan olarak düşünmeyin. Gerçekten bugün yaşadığım bir mutluluk için açma kararı aldım. Çünkü bu silsile yolu ile büyüyecek bir durum.

Her cache eklentisi her sitede düzgün çalışmayabilir bunu hepimiz biliyoruz ama bu tarz emek veren Türk insanların eklentisi sitenizde sorunsuz çalışıyorsa kesinlikle kullanmamız gerekir.

Cache eklentisini premium olarak almıştım. Gerçekten çok işime yaradı ve resim optimizasyon özellliği etkinleştirildi. Bende kredi aldım doğal olarak aldığım krediler bitince gece yarısı Wp fastest cache e bir mail attım sabah 6 da cevap vermişler bende üzerine öğleden sonra cevap yazdım. (anca uyandım :) )

cüzi bir fiyata resim optimizasyon kredisi aldım. ve sizde birtane hediye ederseniz çok sevinirim yazdım. Bunu öylesine yazmıştım açıkcası. 5 dk sonra yükledi arkadaş. Bu durum beni çok memnun etti.

Yapabiliyorsanız imkanınız var ise Türk webmaster alemine destek çıkalım arkadaşlar. Böyle bir aile ortamı oluşturmaya hepimizin ihtiyacı var.

Bu konuıyu buraya bir hikaye edasıyla anlattım doğru yere mı açtım bilmiyorum ama Teşekkürlerimi buradan da wp fastest cache sahibine ya da sahiplerine iletmek istedim. Hemde sizlerin böyle insanlarla çalışmasını isterim.

Saygılar