HyungSuk adlı üyeden alıntı

Çözüm basit. Geçin İngilizce siteye. 5-6 tane site açın her birisine spinbot ile 10'ar makale yazın. 2 hafta sonra adsense başvurun. Onay aldıktan sonra sosyal medyadan hit çekin. Para kazanmak kolay. Daha 3 gün önce bir ingilizce site için aldığım adsense onayı, bugün 5 tık ile 3 tl kazandırdı. Günlük hiti 9-10. Bu sitede 1 ay sonra keywordsler oturunca tamamdır. Google sitenin istikrarlı giden keywordslerine göre reklam veriyor. Bide az hitten gelen çok tıklama TO nun artmasına sebeb veriyor. Buda Google nin sitenize daha yüksek tbm li reklamları göndermesini sağlıyor. Muhtemelen bu sitenin tbmsi 1 ay sonra 2-3 belki 5-6 tl ye çıkacak. Bu da günde 2-3 tık size yeter demek. Bunun gibi 5-6 site açsanız tamamdır.

Nedir bu para kazanmak için çektiğiniz sıkıntı. Yok özgün makale falan. Gerek yok böyle rekabetlere. Google her türlü parayı veriyor zaten.


Derdimiz sadece para kazanmak değil ki hocam. Sevdiğimi şeyi yapıyoruz üzerine para kazanmaya çalışıyoruz. Bir işe emek vererek para kazanmak daha zevkli paraya ihtiyacım olduğu için bu işi yapmıyorum.