fatihbaz adlı üyeden alıntı

bi ara ufak bi reseller paketi alıp deneyebilirim diye bende baktım ama lokasyon fransa yazıyor sitenizde.fr lokasyon ve anti dmca hizmeti var yani,dogru mu anladım hocam?


Lokasyon Panama, Çin, Almanya ve Fransa Olarak değişiklik göstermektedir. Hangi sunucu boş ise oradan vermektedir. Eğer ki reseller isterseniz Offshore reseller hizmetinide sitemizde bulabilirsiniz.

Yurdışı Lokasyon olan sunucularımız sizlere, tüm (içerik sınırlaması bulunmamaktadır.) işlerinizde kesinlikle kapanmadan hizmet vermenizi sağlayabileceğiniz paketlerdir. Müşteri gizliliği kesinlikle korunmaktadır. Hiç bir şekilde müşteri bilgisi firmamız dışına çıkmamaktadır. Aklınıza gelebilecek her türlü yayını bu paketlerde yapabilirsiniz. Ayrıca alınan alan adlarını sipariş sırasında WHOİS gizlilik korumasını seçerek tamamen kendinizi gizleyebilirsiniz. Ürünü deneme amaçlı sorunsuzca aylık olarak alabilir daha sonra yıllık plana geçebilirsiniz. Linux Tabanlı PHP, HTML Çalıştırılabilmektedir. Otomatik uygulama kurulumları mevcuttur. Ürünün kesinlikle Türkiye ile bağlantısı yoktur yayınlar global olarak yurt dışında yapılmaktadır.

https://www.nettacompany.com.tr/yurtdisi-reseller-hosting

Saygılarımızla.