Selamun aleyküm, çok uzun yıllardır bu konularla ilgilensem de anahtar kelime bulma işini bir türlü çözemedim. Genelde bu konulara yazılan yorumlarda soruyla tamamen alakasız olunca baltalanıyor maalesef.
Tekil kelimeleri bulmak için bir çok araç var ama uzun kuyruklu anahtar kelimeleri nasıl bulabiliriz? Aslında anahtar kelime ararken aklıma bir kelime geliyor yazıyorum, varyasyonlarına bakıyorum. Yani sıfırdan üretmek gerekiyor. Bunun başka yolu yok mu?
Yani şu kelimeler/cümleler/sorular çok aranıyor şeklinde nereden bulabiliriz? Trends e de bir türlü alışamadım. Çok karmaşık ve üstü kapalı bilgiler veriyor. En önemli sorun da haber sitelerinin gözü orada olduğu için hatta gündemi onlar belirlediği için, oradan elde edilen anahtar kelimelerde sıralamaya girmek imkansız.
Genelde sitede kullandığım başlıkları kafamızdan yazıyoruz ki hiç bir arama sorgusuna giremiyor bu yüzden maalesef. Oysa ben daha çok insana ulaşıp faydalı olmak istiyorum, sürekli belirttiğim gibi ana sitem sadece Allah rızası için, başka menfaatim yok. Ama insanlara ulaşamıyorum